Concert lansare pachete Cavalleria Events

Joi, 28 iunie, în Ageless Club va avea loc lansarea pachetelor de servicii integrate Cavalleria. Evenimentul va fi marcat printr-un after party, cu intrarea liberă. Pe scenă vor urca, după ora 18.00: COD, Akral Necrosis, Metrock, Sinscape şi Negativ.

Va fi o seară plină de diversitate muzicală: Metrock, o trupă cu ştate vechi pe scena rock autohtonă, va deschide seara cu un power metal viguros, COD va incita la distracţie, atât cu compoziţii proprii cât şi cu coveruri AC/DC, sgementul metalcore le va reveni celor de la SinScape, thrash-ul clasic va fi prinde viaţă în timpul recitalului formţiei N.E.G.A.T.I.V, iar la final Akral Necrosis va oferi celor prezenţi o porţie spectaculoasă de black cu influenţe thrash.

Configurate pe două segmenete, pachetele Cavalleria Events oferă o serie de beneficii atât iubitorilor de concerte cât şi trupelor ce fac parte din protofoliul companiei.

Produsele din secţiunea Fanzone sunt orientate către consumatorii de muzică live:
prin achiziţia unui pachet de servicii aceştia beneficiază de acces la un anumit număr de evenimente din protofoliul companiei, dar şi la alte evenimente din piaţă.

Secţiunea Bandzone este destinată artiştilor care se alătură agenţiei de booking Cavalleria. Pachetele au preţuri cuprinse între 125 şi 1750 euro/an. Beneficiile vizează promovarea artistului şi includerea sa în line-up-ul unui anumit număr de evenimente, în funcţie de oferta aleasă.

Pachetele de servicii integrate Cavalleria vor putea fi achiziţionate din reţeaua Eventim.

0 comentarii: