Concert Julio Iglesias - reguli de access si recomandari

Peste foarte putin timp va urca pe scena de la Zone Arena cel mai bine vandut interpret latino din istoria muzicii! Julio Iglesias isi va incanta fanii cu hituri precum „Baila Morena”, „Agua Dulce Agua Sala”, „Guantanamera”, „La Carretera”... Concertul de la Bucuresti va avea loc sambata pe 30 iunie, promoveaza cel mai nou album al artistului, numit „1” si va fi axat pe cele mai reprezentative piese din cariera sa, pe care le-a reinregistrat si remasterizat. Acestea sunt incluse pe cel mai nou album al sau - "1", care este deja disponibil in Romania din luna aprilie, prin Nova Music (doritorii il pot achizitiona de pe MediaZoo.ro).

ACCES:
Accesul la spectacol se va face pe baza baza biletului intact si valid (ce trebuie păstrat pe toată durata evenimentului) incepand cu ora 17.00. Concertul va incepe la ora 20.00 si va dura aproximativ 2 ore! La Zone Arena, situata pe Bd. Barbu Vacarescu nr 164, se poate ajunge utilizand mijloacele de transport in comun: metroul pana la statia Aurel Vlaicu sau Stefan Cel Mare, si/sau RATB - tramvaiul 5 sau linia 110. Pentru evitarea aglomeratiei, organizatorii recomanda publicului sa vina din timp la spectacol si sa foloseasca transportul in comun. Accesul in locatie se va face prin 2 intrari, ambele din Barbu Vacarescu, fiecare dintre ele deservind cateva zone, dupa cum urmeaza:
     Intrarea 1:
- VIP (sectoarele A, B)
- Diamond (sectoarele C, D, G, H)
- Platinum (sectoarele E, F, I, J, K)

     Intrarea 2:
- Golden (sectoarele M, N, O, R, S)
- Gazon A
- Gazon B  
- Presa

Copiii sub 6 ani au acces gratuit. Copiii sub 18 ani vor putea avea acces in incinta locatiei numai pe baza unui bilet valid si numai in compania unui adult.

ESTE INTERZIS: accesul cu mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cutite, arme, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, lanturi, animale de companie. De asemenea, in caz de ploaie accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

PAZA SI SECURITATE: Participantii la eveniment sunt obligati sa se supuna atat controlului corporal, cat si a controlului altor bagaje detinute (genti, borsete, etc), facut la intrarile in locatie de catre organele de securitate abilitate.

FACILITATI: Food & Drinks: locatia dispune de numeroase restaurante si baruri
Nota: toate produsele vor fi comercializate doar in baza unor jetoane valorice, ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

BILETE: Cei care doresc sa cumpere un bilet la concertul de pe 30 iunie mai au  la dispozitie doar cateva sute de bilete... putand alege dintre toate categoriile de bilete mai putin cea VIP, ale carei bilete sunt epuizate! Preturile biletelor ramase pornesc de la 100 de lei si ajung pana la 600 de lei! Se gasesc atat bilete cu loc pe scaun cat si fara loc. Biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Pentru a le inlesni fanilor accesul la spectacol, organizatorii au deschis un punct de vanzare de bilete si la Zone Arena! Acesta va fi deschis de joi de la pranz pana dupa terminarea concertului, sambata! Preturile biletelor vor ramane neschimbate.

     Alte detalii despre concertul „JULIO IGLESIAS” se gasesc pe www.ProjectEvents.ro

0 comentarii: