The Mono Jacks lanseaza un nou single si video

Vineri, 25 mai, în Wings Club din București, The Mono Jacks vor lansa oficial noul lor single și videoclip la piesa ‘GÂNDURILE’.

După un început de an tumultuos, marcat de participarea la Eurosonic Festival (Olanda) și două concerte sold-out alături de Grimus, trupa românească de rock alternativ The Mono Jacks lansează al doilea videoclip din cariera, de această dată pentru noul single ‘GÂNDURILE’.

GÂNDURILE’ este una dintre primele două compoziții The Mono Jacks cu versuri în limba română și este inclusă pe cel mai nou material al trupei, EP-ul ‘Fortunes’. Acest ultim material emană aceeași melancolie asumată – și uneori reprimată – care a devenit amprenta trupei. ‘GÂNDURILE’, una dintre cele mai dramatice piese din cariera trupei, s-a conturat în timpul unei repetiții tensionate, dovedind încă o dată că anumite stări conflictuale pot fi benefice pentru procesul de creație.

Conceptul videoclipului poartă semnătura regizorului Lucian Dobrovicescu și poate fi rezumat astfel: lupta leaderului trupei, Doru Trăscău, cu propriile sale gânduri, acestea prinzând viață pe tema centrală a melodiei.

Noul single The Mono JacksGÂNDURILE’ ocupă în prezent prima poziție în TopShow cu Bogdan Șerban și Mihai Dinu de la Radio Guerrilla și poate fi ascultat la următorul link:
http://themonojacks.bandcamp.com/track/gandurile
Pe lângă proiecția în premieră a noului videoclip, trupa v-a pregătit o serie de surprize și cadouri speciale ce vor fi divulgate în curând.

Vineri, 25 mai, ora 21:00, vă așteptăm în clubul Wings din București (Str. Mihai Eminescu 127), unde The Mono Jacks vor lansa noul clip alături de invitații speciali de la Laungerie II.

Biletele de intrare, în valoare de 15 lei (până la ora 22:00) și respectiv 20 lei (după ora 22:00), precum și cele două discuri ale trupei – albumul ‘Now in Stereo’ si EP-ul ‘Fortunes’ – vor fi disponibile la intrare.

FaceBook Event:
https://www.facebook.com/events/385278691515268/

0 comentarii: