La Historia de Cuba weekend 25 - 26 mai

Vineri 25 mai 2012
Concert Anda June - Show Jazz and Classics
Vineri, 25 mai dupa orele noua si jumatate seara, La Historia de Cuba prezinta un show jazz & classics, marca June Anda. Alaturi de ea, la pian va fi Alexandru Burca, iar la vioara Gaby Stanescu.
Anda abordeaza mai multe genuri muzicale, dintre care:  pop, jazz clasic, evergreenuri,  arii clasice, lieduri. A fost indrumata in cariera muzicala de Anca Parghel, a participat la numeroase concursuri, a cantat si a jucat roluri in piese de teatru, iar noi nu putem spune despre tanara Anda ca merita toata atentia din partea noastra.
Asadar, va invitam vineri, 25 mai de la 21:30 la un concert jazz & classics cu Anda June,  Alexandru Burca si Gaby Stanescu.


Sambata - 26 mai 2012
Concert Cotton Blue

Sambata seara, in La Historia de Cuba se canta si se asculta jazz cu trupa Cotton Blue, incepand cu orele 21:30.

George Gershwin, Bill Withers, Paul Anka, Herbie Hancok sau Miles Davis. Daca aceste nume iti spun ceva, inseamna ca ne vom vedea cu siguranta la petrecerea de sambata seara din La Historia de Cuba. Asta pentru ca trupa Cotton Blue pregateste de ceva timp concertul de sambata.
Pentru cei care nu stiu cine sunt Cotton Blue, va spunem noi: Mircea Mutulescu(voce), Daniel Dumitrana (contrabas), Albert Tajti (pian).
Si pentru ca muzica buna merge mana in mana cu un vin bun si o mancare aleasa, in La Historia de Cuba gasesti cele mai bune vinuri argentiniene, dar si mancaruri gatite in spirit latin.
Asadar, sambata seara este rezervata cunoscatorilor. Va asteptam pe str. Sf. Stefan nr.13, dupa ora noua si jumatate seara in La Historia de Cuba.

La Historia de Cuba - Str. Sf. Stefan  nr. 13 - Info&rezervari - 0785 273 875

www.lahistoria.ro

0 comentarii: