Control Club: Dekadens - concert si lansare clip

Vineri, 25 mai, ora 22.00@Control
DEKADENS - concert & lansare de clip

FRACTURES -opening act

Vineri, 25 mai, Dekadens va invita in club Control sa sarbatoriti alaturi de ei lansarea celui mai nou videoclip: Fix Me Up. Clipul celui mai recent single marca Dekadens va fi proiectat, in premiera, in timpul concertului. Invitata speciala pentru a deschide seara este trupa Fractures.

Open doors: 21.00
Intrare: 15 lei


Videoclipul Fix Me Up a fost filmat intr-un décor alb pe parcursul a doua zile, la inceputul lunii martie, pe o vreme ce te ducea cu gandul mai degraba la primele zile din ianuarie. Regia este semnata de Radu Tudoroiu, Andreea Lupescu si David Burlacu. Filmarile s-au desfasurat in satul Roata de Jos, judetul Giurgiu, intr-un camp pe care echipa l-a inchiriat de la un satean. Ideea de la care s-a pornit a fost una centrata in jurul solistei, Andreea Lupescu: o camera plina cu papusi, construita in mijlocul campului, mesajul fiind acela ca poti evada oricand de oriunde, nu exista limite reale ci doar autoinduse – pana la urma, noi toti suntem niste papusi care trebuie reparate.
Despre cum s-a nascut piesa "Fix Me Up", Andreea scria pe blogul trupei:
“Am intrat la dus si am inceput sa fredonez ceva care apoi s-a transformat in altceva, si a ajuns: 'Fix me up, now i don’t wanna find a place to go, oh i don’t know..but..'. Mi se intampla frecvent sa cant in timp ce fac dus, si unele melodii mi se par geniale, numai ca le uit pana ies din baie. De data aceasta am simtit ca e ceva BIG, asa ca am iesit din dus cu sapun pe mine, am luat mobilul si am inregistrat repede”.

FRACTURES:


Petrecerea continua cu DISCO NOT DISCO, live dj set by Cliza.

0 comentarii: