Concurs: Monoloagele Vaginului - 30 mai

[UPDATE] Florentina este fericita castigatoare a invitatiei duble. Detaliile au fost transmise pe mail.
 
Gala MGMT & PR si Urban Things te invita la un nou concurs!
Oferim 1 invitatie dubla pentru reprezentatia de miercuri 30 mai a piesei "Monoloagele vaginului". Pentru a intra in posesia unei invitatii trebuie sa trimiteti un mail la chestiiurbane@gmail.com (subject Concurs teatru), sa includeti datele de contact si raspunsul la intrebarea: Unde are loc reprezentatia piesei?
Marti, 29 mai, anuntam castigatorii. 

Un text de referinta care a zguduit lumea. Un spectacol care trebuie vazut.

La vremea ei, Eve Ensler a revolutionat lumea, indraznind sa patrunda in cel mai intim univers al femeilor, pornind de la un simplu cuvant. A deschis ochi, a inrosit obraji, a lansat intrebari si a provocat raspunsuri. Dupa ani, la Bucuresti, spectacolul ”Monoloagele Vaginului” ramane la fel de actual ca la premiera, apropiindu-se de a 300a reprezentatie in aceasta versiune.

Miercuri, 30 mai, la Garage club & lounge are loc ultima reprezentatie cu ”Monoloagele Vaginului” din mini-stagiunea de primavara 2012. Piesa de teatru, scrisa initial pentru mai multe personaje, este jucata in continuare cu aceasi forta si cu o traire care se intensifica de la o reprezentatie la alta. Actrita Diana Giubernea urca singura pe scena in fata unui public intrigat, pe alocuri pregatit, pe alocuri uluit. Minut cu minut, ea reuseste sa patrunda in mintea spectatorului, sa o cucereasca, sa dea raspuns intrebarilor si curiozitatilor, sa starneasca emotii diverse, experiente noi.

In stagiunea bucuresteana publicul este vast si colorat: femei si barbati, adolescenti si oameni de afaceri, cupluri sau prieteni, oameni care vad pentru prima oara piesa sau spectatori care se intorc pentru a simti din nou emotia. Pentru ca ”Monoloagele Vaginului” este despre emotie si trairi interioare.

Specacolul regizat de Mona Gavrilas a ajuns in al saptelea an de scena. Acesta reuseste sa puna accent pe femininate fara  a deveni femininst, sa aduca universul femeii in centrul atentiei, fara a deranja universul barbatului.

Un spectacol de teatru independent tinde sa devina clasic prin larga audienta, longevitate, calitate si forta. Un ”must see”, o traire necesara.

In saptamanile urmatoare echipa Mona Gavrilas - Diana Giubernea va prezenta un nou spectacol, in acelasi spatiu elegant si primitor de la Garage club & lounge.

Pentru spectacolul de miercuri, 30 mai, biletele s-au pus in vanzare in Reteaua Eventim:  in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, Librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.
Pentru rezervarea locurilor in sala va rugam sunati la numarul de telefon: 0769 427 243.
Accesul se va face de la ora 20.00, spectacolul incepand la ora 21.00.

0 comentarii: