Concurs: Monoloagele vaginului - 23 mai


[Update]: Fericitele castigatoare sunt Diana si Oana iar informatiile pentru access au fost transmise via e-mail.
 
Gala MGMT & PR si Urban Things te invita la un nou concurs!
Oferim  2 invitatii duble pentru reprezentatia de miercuri 23 mai a piesei "Monoloagele vaginului". Pentru a intra in posesia unei invitatii trebuie sa trimiteti un mail la chestiiurbane@gmail.com (subject Concurs teatru), sa includeti datele de contact si raspunsul la intrebarea: Unde are loc reprezentatia piesei?
Marti, 22 mai, anuntam castigatorii. 

După mai mult de 250 de reprezentații, după ce a trecut prin majoritatea orașelor din țară, spectacolul ”Monoloagele vaginului” realizat de echipa Mona Gavrilaș (regie) – Diana Giubernea (actorie), după textul semnat de Eve Ensler, revine în București, pentru o mini-stagiune de vară.

A doua reprezentație va avea loc miercuri, 23 mai, în Garage club & lounge, un club mic și cochet situat în zona Piața Romană (strada George Enescu nr. 25).

Foarte longeviv, spectacolul regizat de Mona Gavrilaș a strârnit interesul publicului din toată țara, care a vrut să îl vadă și să îl revadă. Această adaptare românească a unui text american celebru și controversat la vremea apariției sale, are câteva atuuri: subiectul abordat – universul feminin, cu emoțiile și trăirile specifice, viziunea regizorală care nu se bazează pe artificii, ci pe comunicarea cu publicul, care devine parte intergrantă în spectacol și, mai ales, jocul actoricesc al Dianei Giubernea, care se insinuează ca o șerpoaică, reușind să își schimbe identitatea, să călătorească în timp și în spațiu, împreună cu toți cei din sală.

Nimeni nu pleacă indiferent de la spectacol, nimeni nu pleacă la fel. Pe parcursul unei ore, bărbați și femei se dezbracă de prejudecăți.

Textul a fost tradus în 40 de limbi și jucat în peste 50 de țări, stârnind un adevarat fenomen mondial, un manifest care a generat mișcarea mondială împotriva violenței asupra femeilor. Textul lui Eve Ensler a devenit o provocare pentru actrițe și regizori totodată.

Spectacolul ”Monoloagele Vaginului” are cronici apreciative și un premiu în cadrul Festivalului Internațional al Teatrului de Studio, iar Diana Giubernea – premiul pentru cea mai buna actriță.

Biletele s-au pus în vânzare în Rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe www.eventim.ro), dar pentru rezervarea locurilor vă rugăm să contactați Garage club & lounge la numărul de telefon 076 942 7243. Vă rugăm, ocupați din timp locurile în sală. Dorim ca spectacolul să înceapă la ora 21.00, așa că vă recomandăm să veniți din timp.

0 comentarii: