Trupele Asha si Vunk se alatura Fundatiei Mereu Aproape

Miercuri, 25 aprilie 2012, incepand cu ora 21:00, Fundatia Mereu Aproape si clubul Tribute din Bucuresti organizeaza concertul caritabil “LIVE FOR LIFE”.
Trupa ASHA
, a acceptat sa se implice in acest proiect imediat cum a aflat mai multe detalii despre povestea micutului. Fiind pentru prima oara cand canta pentru o sansa la viata, ASHA a ales sa sustina un concert complet. Pentru ca se va intampla “miercuri spre joi”, nu aveau cum sa lipseasca baietii de la Trupa Vunk.
Acestia vor canta pe scena clubului Tribute ca sa il ajute in lupta cu o boala cumplita cum este cancerul pe Radu Stefan Chirica, un baietel de numai doi ani care acum, are nevoie de ajutorul nostru. Asta pentru ca in urma cu cateva luni baietelul a fost diagnosticat cu o boala crunta. Singura solutie care ii poate salva viata este un tratament care se poate face numai in Germania. Tratament care costa insa 40.000 de Euro. Cu ajutorul Fundatiei Mereu Aproape printr-un simplu SMS la 848 parintii lui Radu au reusit sa stranga pana acum 30.262 Euro. El se afla internat la o clinica in Germania insa mai are nevoiede aproape 10.000 de Euro ca sa poata termina tratamentul.
Nu sta deoparte.Da-i si tu lui Radu o sansa la viata si vino alaturi de noi miercuri, 25 aprilie incepand cu ora 21:00 in clubul Tribute din Bucuresti.
Noi iti promitem o seara de neuitat alaturi de VUNK , ASHA, Alexandra Craescu si Daniel Max Dragomir & Smashed Mosquito. (fosti concurenti la Vocea Romaniei).

Pretul unui bilet este 30 ron iar toate fondurile stranse din bilete il vor ajuta pe micutul Radu sa aiba o sansa la viata.
Rezervari se pot face la numarul: 0728.742.883.

0 comentarii: