Pasarea Colibri in Hard Rock Cafe - suplimentare bilete

Pasarea Colibri in Hard Rock Cafe: se pun in vanzare si bilete fara loc

Organizatorii concertului Pasarea Colibri din Hard Rock Cafe pun de astazi in vanzare un numar limitat de bilete fara loc, dupa ce toate celelalte categorii de bilete s-au epuizat.

Acestia declara: “Raspunzand cererii publicului am decis sa suplimentam oferta cu o noua categorie de bilete: incepand de astazi punem in vanzare un numar limitat de bilete fara loc, la pretul de 50 lei.”

Pasarea Colibri este o aparitie rara si extrem de apreciata in peisajul muzical romanesc. Trupa impresioneaza prin show-urile pline de patos, vivacitate si culoare. Fiecare concert insemana o trecere prin 19 ani de cariera, presarati cu slagare precum: “Vinovatii fara vina”, “Miruna”, “Mielu”, “Esarfa in dar” sau “Andrii Popa”.

Pasarea Colibri va urca pe scena din Hard Rock Cafe in componenta: Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici, Teo Boar.

Biletele fara loc, la pretul de 50 de lei, sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

0 comentarii: