Expirat: Selectro - 2 mai

MIERCURI – 2 MAI – SELECTRO
@ Expirat

Selectro pastreaza continuitatea chiar si in perioada de migratie a clubberilor pe litoral.

Astfel, Miercuri pe 2 Mai, propunem o seara un pic mai aparte, pe o singura scena, in Expirat, cu mult Electro-Swing cu insertii Electro, Deep sau Tech-House, printre altele.

Capul de afis este tinut de DJ DAVILLA AND OSCAR in timp ce procesiunea obisnuita de warm-up si close-up intra in responsabilitatea lui MARIKA si a DJ-ilor rezidenti Selectro: GREEG & MOONSOUND.

Despre DJ DaVilla:

Se poate spune despre Dorian Alexandru Villa ca este unul dintre artistii completi de pe scena mainstream Electro Swing si House locala, si nu numai. In industria muzicala este cunoscut drept un compozitor talentat, fost solist al unei trupe Alternative, colaborator pe segmentul de backing vocals cu trupa Firma, producator pentru artisti ca Sophia, creator al unor piese care s-au aflat de-a lungul anilor in rotatie pe numeroase posturi radio din Romania, Republica Moldova sau Slovenia, parte a proiectului de succes DaVilla & Barac. La palmaresul muzical se adauga si implicarea ca actor sau participant in procesul de creatie / productie al mai multor videoclipuri alaturi de colectivul Free Space Records. Miercuri, pe 2 Mai il intalniti in Expirat!

Ora 23:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Intrare: 10 lei – un shot Selectro inclus
www.expirat.org

0 comentarii: