S.T.U.P. Squat B: Lansarea colectiei 2012 Florin Dobre

Pazea ca vin! La fel Altfel! Sincronizand ceva curand, si creem coincidenta!

Colaje pop-art, fotografie analogica si moda masculina.

Ce legatura e intre ele? Dar maestrul colajelor Ion Barladeanu, fotograful Gabriel Hennessey si designerul Florin Dobre se pare ca au gasit elementul comun.

Miercuri, 28 martie, de la ora 19:00, S.T.U.P. Squat B. are deosebita placere de a va invita la Fratelli EspressoBar pentru un eveniment inedit!

Colectia “We Should All Be A Little Incredible” S/S 2012, prezentata in cadrul festivalului de moda Pasarela 2011, va fi lansata in cadrul unei expozitii unice!

Creatiile masculine semnate de designerul Florin Dobre au fost imortalizate de fotograful Gabriel Hennessey, unul dintre cei mai apreciati fotografi din Romania.
Fotografiile (ce vor aparea in revista londoneza Style Walk) au fost “regizate” ulterior de maestrul Ion Barladeanu, artist international specializat in colaje pop-art. In cadrul evenimentului de miercuri, veti putea vedea atat expozitia de colaje, cat si o parte din tinutele destinate acestui sezon.

Deoarece este un eveniment deosebit si de care veti dori sa va amintiti, echipa Lomography va realiza fotografii Polaroid instant celor prezenti si le va oferi ocazia sa testeze aparatele foto analogice ce apartin brandului austriac.

Aparatele foto Lomography sunt o extensie a personalitatii fiecaruia, ce va dezlantuie creativitatea si va ajuta sa vedeti lumea cu alti ochi.
Incepand de miercuri, veti putea gasi aparatele Lomography in Fratelli EspressoBar si le veti putea testa calitatile. Suntem siguri ca va fi dragoste la prima vedere!

Dj Sharky este responsabil de atmosfera, iar Gray (DsK) de proiectiile video!

0 comentarii: