S.T.U.P Squat B 20 - 24 martie

S.T.U.P. Squat B. v-a pregatit pentru saptamana care urmeaza, la Fratelli Espresso Bar, un program plin de evenimente inedite, care va va tine in priza pe tot parcursul acesteia.
Va asteptam in fiecare seara dupa orele 17:00, iar detaliile despre evenimentele speciale le gasiti mai jos:
Marti, 20 martie, de la orele 20.00, incepe seara de film! Colaboratorul nostru cinefil,  vine cu o noua propunere in cadrul conceptului, Experimental FilmFest of Fuck:
„Marti avem in meniu un film satiric, plin de umor sardonic si derapaje morale in variate nuante, regizat intr-o maniera atat de realista, incat cu greu te lasa sa constientizezi daca privesti un documentar sau un film artistic. Te-ai intrebat vreodata cum e sa fii observatorul din umbra al vietii cuiva? Dar daca acesta este un individ certat cu toate normele etice posibile? Si daca la un moment dat ai avea ocazia sa incerci ceea ce vezi, fara ca cineva sa te poata observa, ai face-o? Este oare curiozitatea atat de puternica, incat ea sa devina dorinta si aceasta sa emearga la randul ei in viciu?” Vlad Tudor.
Miercuri, 21 martie, de la orele 20:00 ,te invitam la „Photoshoot party”, realizat de cei de la Urban Friends Republik , Alex Gelehrter/ Creative Producer & Director si Ionut Staicu / Director of Photography ). Daca esti pregatit sa-ti arati personalitatea, te provocam sa iei parte la o sedinta inedita de photo shooting.
Joi, 22 martie, de la orele 20.00, va prezentam spectacolul de teatru “Cele 3 Roxanici” (sau - Cum sa facem sa n-o dam in bara cand e clar c-o s-o dam in bara?) , realizat de compania TEATRUL INEXISTENT, pe un text de si in regia Theodorei Herghelegiu si reprezentat la Teatrul Unteatru. Spectacolul face parte din proiectul 3 R (un proiect cultural interdisciplinar ce include trei module si este initiat de TEATRUL INEXISTENT, companie independenta de teatru, infiintata in 1998, care a produs, pana in prezent, 20 de spectacole.)
Distributia : Cristina Moldoveanu, Roxana Ivanciu, Mihaela Popa.
Scenografia – Cristina Milea.
Coregrafia: Andreea Dutza.
Text si regie : Theo Herghelegiu
Sambata, 24 martie, de la orele 23:00 avem o petrecere de zile mari! Faster (Kurbits, All inn records) si Arapu (Cooltool, Te iubesc records) revin la Fratelli Espresso Bar pentru o noua editie a serilor de petreceri „We Should All Be a Little Incredible”.
A party powered by S.T.U.P. Squat B.!
Va asteptam la Fratelli Espresso Bar, str. Nicolae Golescu, nr. 5!

0 comentarii: