Steelborn in Jukebox Venue - 22 martie

Steelborn – anunta invitatii speciali la concertul de lansare „Trup de apa”
Steelborn lanseaza joi 22 martie albumul „Trup de apa” si marcheaza evenimentul printr-un concert in Juke Box Venue.

Pentru ca lansarea primului album full length este un pas important in cariera unei trupe, evenimentul va fi demn de tinut minte: „nu vreau sa dezvalui prea multe, dar va pot zice ca evenimentul va avea doua parti, una mai alerta decât cealalta. Ca sa va faceti o idee despre cât de incinsa va fi seara va mai pot spune ca alaturi de noi, pe scena, vor ajunge Cristi Hrubaru (Rock FM), Coiotu si Balauru de la Trooper. Asadar, get ready to party!!” ne spune plina de entuziasm Aura, solista formatiei.

“Trup de apa” cuprinde 13 piese, ce vor fi cântate integral in seara de 22 martie, in club Juke Box Venue. Albumul poate fi ascultat integral pe: www.steelborn.ro.

Pentru concert s-au pus in vânzare doua categorii de bilete: in picioare – 15 lei si VIP – 25 lei (loc la canapea, album inclus)

Albumul se va gasi in locatie,  in seara concertului.

Formatia Steelborn activeaza din 2010, in componenta Aura Pohoata – voce, Mihai Danciulescu – chitara, Alex Botezatu – chitara, Robert Munean – bass si Catalin Gurau – tobe.

In 2011 trupa a câstigat competitia “Wanted Demo or Live,” dobândind astfel dreptul de a evolua in fata a 55.000 de oameni, chiar inainte ca Jon Bon Jovi sa urce pe scena. Palmaresul trupei include inca doua materiale discografice, EP-urile: “Intr-un vis” si “Un nou inceput”.

0 comentarii: