Incipient deschide concertul Blaze Bayley


Cantonată în zona rockului alternativ, formaţia Incipient cântă din anul 2003 şi a urcat pe scenele a numeroase evenimente din ţară şi din capitală. Pentru vineri trupa pregăteşte “un show dinamic şi în forţă, în rezonanţă cu dispoziţia publicului care aşteaptă întâlnire cu Blaze Bayley”

Incipient s-a format dintr-o prietenie începută în liceu, în toamna anului 2003. În 2009 trupa a lansat primul album de studio, iar în prezent lucrează la cel de al doilea material discografic. Recent, trupa a obţinut premiul al II-lea în concursul “Ageless Underground” şi un premiu special din partea companiei “Project Events,” care îi asigură un loc în finala “Luptă să cânţi pe scena la OST FEST”

Vineri, accesul se va face de la ora 18,30 Incipient va urca pe scenă începând cu ora 19.00, iar Blaze Bayley concertează de la ora 20.00.

Doar până joi, 22 martie, se mai pot achiziţiona bilete la preţul de 40 lei. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro şi www.blt.ro.

În ziua concertului, în locaţie, preţul biletelor va fi de 60 lei.  

0 comentarii: