Exit Festival: Promotie Exit Friends

Daca inca nu v-ati achizitionat biletele pentru EXIT Festival, numarati-va si considerati ca va numarati printre norocosi, pentru ca, in perioada 19 martie – 15 aprilie, daca achizitionezi 4 bilete vei primi inca 1 bilet gratuit si camping pentru toti 5.

Nu mai stati pe ganduri, adunati-va colegii, cunostiintele, prietenii si stabiliti cat de multi veti lua cu voi anul acesta la festival.

Iubitorii de soare si de muzica deopotriva se pot bucura de 9 zile de distractie si petreceri in EXIT Village (campingul EXIT), precum si luand parte la cele 4 zile de festival, care te vor lasa fara rasuflare. Aveti ocazia o luna de zile, in perioada 19 martie – 15 aprilie, sa va surprindeti unul dintre prieteni, invitandu-l sa se alature gastii de petrecareti.

Aceasta campanie este deschisa tuturor participantilor din intreaga lume! De asemenea, un alt avantaj de care puteti beneficia, insa doar daca achizitionati bilete pana la data de 1 aprilie 2012, este ca veti deveni automat membri in programul de loialitate EXIT Tribe 2013 si va veti bucura de numeroase recompense la editia de anul viitor.

EXIT Festival se desfasoara pe parcursul a 4 zile, in perioada 12-15 iulie, la Fortareata Petrovaradin din Novi Sad si, ca in fiecare an, va primii peste 200.000 vizitatori din intreaga lume.

Confirmati pana in acest moment sunt legendarii NEW ORDER, faimoasa trupa californiana GUNS N' ROSES, grupul de muzica indie Gossip, trupa de rock Wolfmother, senzationalii Buraka Som Sistema, iar din zona electronica ne bucuram de prezenta de gala a labelului Cadenza Records, ce ii va aduce la Dance Arena pe Luciano, Reboot, Kenny Larkin, Robert Dietz si Maayan Nidam, dar si de live-act-ul Plastikman al lui Richie Hawtin, de show-ul live LBS al lui Laurent Garnier si de un alt live-act marca Azari & III.

Tot la Dance Arena ii vom avea pe Art Department, Maceo Plex, Miss Kittin si Brodinski, confirmati si ei anterior. Prima trupa confirmata pana in acest moment la Elektrana Stage este When Saints Go Machine.

De asemenea, la EXIT Festival 2012 va mixa si DJ-ul roman RARESH,  Cel mai bun DJ roman conform Nights.ro Awards 2012.
Pentru a fi la curent cu cele mai proaspete informatii va rugam sa va alturati comunitatii EXIT Romania.
Informatii complete despre EXIT Festival gasiti pe pagina oficiala EXIT.
BILETE SUNT DISPONIBILE PE MYTICKET.RO!
De asemenea, pot fi achizitionate din magazinele Diverta, Libraria Eminescu, Magazinul Muzica si Sala Palatului.

Pret BILETE:
PROMOTIE 4+1: Cumperi 4 bilete si primesti 1 bilet gratuit si permis camping pentru toti 5! :
1040 lei

Bilet intreg: 260 Lei (incepand cu 16 februarie)
Taxa Camping: 110 Lei
Bilet Premium (bilet acces + transport + taxa caping): 506 Lei
sursa: Nights.ro

0 comentarii: