Control Club: Romania ProteXt - 18 martie

Duminică, 18 martie, ora 18.00 @ Control
"România, proteXt!" arts in action & out of control
 cu Mihnea Blidariu şi Mugur Grosu
 Invitat vizual: Daniel Balanescu

Duminică, 18 martie, la 18.00, în clubul Control, str. Academiei nr. 19 (Pasajul Victoriei), vă invităm la “România, proteXt!”, arts & in action & out of control, cu Mihnea Blidariu şi Mugur Grosu. 3 x 3: muzica, poezia şi arta ieşite din control.

Invitat vizual: Daniel Bălănescu (proiecţie inedită din seria: "The man who had a hammer in his hand" şi nu numai)

Un eveniment moderat de Corina Bernic

România, proteXt! – Mihnea Blidariu, muzicianul şi scriitorul care a reuşit să scuture de praf liniştea mioritică din jur, Mugur Grosu, scriitorul şi artistul care deseori a stricat somnul mioritic, enervându-i pe cei care şi-l voiau liniştit, Daniel Bălănescu, unul dintre artiştii români din ce în ce mai rar văzuţi în România, dar care traduce vizual somnul naţiunii cu o luciditate care ar scoate şi o mioriţă în stradă. 3 x 3 arte – 3 de necontrolat, în trialog prin poezie.


Acesta este al doilea eveniment din seria de întâlniri lansată pe 29 februarie în Clubul Control.
Aici veţi întâlni personalităţi dintre cele mai interesante sau controversate din zona culturală românească şi străină. Într-o ţară în care dialogul a devenit din ce în ce mai rar şi greu de realizat, poezia va fi mediul de comunicare pentru cei care iubesc şi trăiesc arta. De acum îi veţi putea urmări pe aceeasi scenă la Clubul Control – muzicieni şi poeţi, artişti plastici şi prozatori, regizori şi actori pentru dialog, muzică, dezbateri, poezie, jam sessions.
Mai multe detalii despre prima editie, aici: http://dilemaveche.ro/sectiune/dileme-line/articol/insulele-fericitilor-o-seara-gellu-naum.

Intrare: 10 lei
Control club se afla pe Str. Academiei, in Pasajul Victoriei, intrarea dinspre Facultatea de Arhitectura

0 comentarii: