Control Club: Hot Cassandra - 24 martie

Sambata, 24 martie, ora 21.30, Club Control
Electric/Pop/Ro #2 - Hot Casandra // LaVoid

Sambata, 24 martie, Club Control si Electric Paradox va invita la al doilea eveniment din seria Electric/Pop/Ro: Hot Casandra live + lansare video.

Motivatii de ordin personal au facut ca trupa Yelllow sa nu mai poata canta sambata seara, le uram sa revina pe scena Control cat mai repede, intr-o editie viitoare Electric/Pop/Ro.
---
Hot Casandra

Hot Casandra este un proiect muzical atipic, in spatele caruia se afla producatorul si vocalistul Paul Ballo. EP-ul de debut semnat Hot Casandra, "Early Nightmares", aflat la granițele dintre synth-pop, new wave si electronica a fost lansat in noiembrie anul trecut cu single-ul Larissa.

Fiul canteretei de opereta Bianca Ionescu, Paul Ballo, a devenit cunoscut pe scena alternativa romaneasca ca si tobosar pentru formatii ca Go To Berlin, The Amsterdams si Kumm.

Dupa mai multi ani de turnee cu aceste formatii Paul a decis ca trebuie sa se concentreze pe crearea unui sunet propriu. Astfel a aparut proiectul Hot Casandra, aproape in paralel cu Trouble Is (alaturi de Matei Teposu, si el ex-Go To Berlin). Trouble Is a lansat spre finalul lui 2010 un prim single si videoclip iar albumul de debut este asteptat anul acesta.

In noiembrie 2011 vine si randul Hot Casandra, care se lanseaza cu single-ul Larissa, alaturi de EP-ul Early Nightmares disponibil aici: www.triplu.ro/download-mp3/Hot-Casandra---Early-Nightmares/47390

Situat tot in zona new-pop, stilul propus de Hot Casandra readuce o atmosfera disco din anii '80 intr-o zona melodica specifica sunetelor din 2012. Un adevarat pop revival, inclusiv prin prezenta de scena si imagine, asa cum veti vedea si pe 24 martie, cand Hot Casandra lanseaza al doilea lor videoclip pentru piesa Hold Me Tight.

Biletele - 10 lei - se vor gasi la intrarea in club. Accesul in zona de concert se face de la ora 21.30.
Dupa concert sambata clubului Control continua cu SynthPop Invasion, cu Leo si Calin, o editie speciala dedicata unuia probabil celui mai important gen muzical pentru Europa Centrala.

Program:
21.45 – La Void (warm-up set, www.soundcloud.com/lavoid)
22.45 – Hot Casandra
23.45 - Calin
00.30 - Leo

Electric/Pop/Ro este un concept Electric Paradox pentru Club Control.

0 comentarii: