Control Club: Featuring Yourself (Ger) - 3 aprilie

Marti, 3 aprilie, ora 22.00@ ControlFeaturing Yourself / (Post-punk, Wave – Germania)
After-party by Nek

Marti, 3 aprilie, ora 22.00, La Chambre Du Chat si Pavilion va invita in Control la concertul trupei germane Featuring Yourself (Post-punk, Wave).

Intrare: 10 lei
Open doors:  21:00


Dupa live-act, seara continua cu Dance Division - after party by Nek. Dance till dawn!

***
Odata cu primavara baietii de la Featuring Yourself s-au hotarat sa inceapa turneul european – Inner Underground : 14 zile, 14 concerte, totul intr-o atmosfera energica ce combina perfect sound-ul indie cu post punk-ul si new wave-ul.
Influentati de nume precum New Order , Hüsker Dü, The Replacements, Matthias, Kay si Timo infiintau trupa Featuring Yourself  in mai 2010 iar la inceputul lui iulie 2010, lansau deja primul EP : „FEATURING YOURSELF“. Acesta contine 8 piese cu tenta melancolica si armonii dulceag-amarui au  influente catchy de wave punk, precum „PERSPECTIVE“  si „LIVE/EVIL“, care merg mana-n mana cu dark-edged synth pop  „LOSING LOVE” si „FRIDAY NIGHT“.

In ultimii 14 ani Matthias a fost membru in THE CREETINS, alaturi de care a lansat 3 albume, avand, de asemenea numeroase concerte in Europa. Dup a ce a parasit trupa in 2008, a inceput sa lucreze ca producator pentru nume precum AFFENMESSERKAMPF, GRAND GRIFFON etc.
Kay a fost membru THE DETECTORS din 2006 pana in 2009, trupa care a lansat un LP, un 7“ single si a avut turnee in 11 tari din Europa.

http://www.facebook.com/featuringyourselfmusic

0 comentarii: