Concurs: Selectro - 28 Martie - R.O.A.

[UPDATE] Lucky winners in aceasta saptamana sunt : Corina Moldovan, Craiasa Zapezii si Victor Stan. Enjoy!
Un nou concurs Selectro in cateva zile!

Expirat & The Other Side  si Urban Things te invita la un nou concurs Selectro. 3 invitatii single pentru tine sunt disponibile pentru eventul R.O.A.
MIERCURI – 28 MARTIE – SELECTRO: R.O.A. live
@ Expirat & OtherSide

Miercuri pe 28 Martie, revenim la performance-uri live si ne lamurim cum suna R.O.A. in 2012, in cadrul Selectro, ca de obicei pe 2 scene in Expirat si OtherSide.

La pupitrul cu numarul 1 avem sonate puse pe beat-uri grase, arpegii sintetizate, acorduri de chitara electrica si basi seriosi, totul aranjat dupa formula unica inventata de R.O.A. Alaturi de ei, cel mai energic DJ pe care l-am putut gasi – NOTSOCOMMONDJ si gazda obisnuita – MARIKA.

La pupitrul cu numarul 2 pastram portia obisnuita de groove-uri House si Techno cu invitatul de saptamana aceasta – DUBPHONE, sustinut la deck-uri de rezidentii Selectro: GREEG si MOONSOUND.

Despre ROA:

ROA inseamna Rise Of Artificial, se ocupa cu fuziuni Electro, Dubstep, Breakbeat, printre altele, iar formatul actual al trupei ii include pe Bodgan Popoiag (Unu’ - sintetizatoare). Cezar Stanciulescu (Junkyard - voce) si, mai nou, pe Cristin Negriuc - chitara electrica. Au debutat in Noiembrie 2010 in FM cu deja clasicul hit „Ne Place” iar de atunci au lansat un album – „Artificial”, au semnat condica tuturor posturilor radio care conteaza, au dat peste cap toate top-urile si au energizat la maxim mai multe crowd-uri decat oricine! Ba mai mult, la sfarsit de 2011 au lansat un nou clip la cea mai noua piesa a lor „Sonata In La Minor”, primul single extras de pe noul album ce va vedea lumina zilei in 2012, subiect si al unui concurs oficial de remixuri.

www.roamusic.ro

„Sonata In La Minor” - http://youtu.be/XTxApIbqia4

Ora 23:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.

0 comentarii: