Wings Club: The Mono Jacks si Grimus live - 24 februarie

"Cine gusta muzica live de calitate nu trebuie sa rateze acest eveniment!", a declarat Dan Birman, fondatorul proiectului "Muzica romaneasca la cel mai inalt nivel". Este vorba de concertul pe care The Mono Jacks si Grimus il vor sustine la Bucuresti, pe 24 februarie 2012 – re-editarea evenimentului ce a avut loc saptamana trecuta in Cluj-Napoca.

The Mono Jacks, trupa al carei solist vocal este nimeni altul decat Doru Trascau de la formatia AB4, a lansat pana acum albumul "Now in Stereo" si EP-ul "Fortunes", de pe care sunt extrase piesele "Maria", "Come Back Girl", "Push The Pedal", “Woman” sau "Modernis". Deasemenea, ambele materiale discografice The Mono Jacks sunt disponibile in reteaua de librarii Carturesti, sau pe baza de comanda cu livrare prin posta de pe http://librarie.carturesti.ro/ dar si in format digital pe http://themonojacks.bandcamp.com/ sau iTunes.

In legatura cu aceste evenimente Doru Trascau a declarat: "Pe Grimus i-am descoperit cu vreo 5 ani in urma cand i-am vazut live la B52. Afirmam atunci ca sunt una dintre cele mai tapene trupe live. Baietii suna la fel de bine si acum iar Egretta este cu siguranta unul dintre cele mai bune discuri din ultimii ani."
www.facebook.com/TheMonoJacks

Grimus revin in forta pe scena in 2012 si au pregatit un show din care nu vor lipsi cele mai iubite piese de pe albumele "Egretta" si "Panikon", ambele disponibile in reteaua de librarii Carturesti, sau pe baza de comanda cu livrare prin posta de pe http://librarie.carturesti.ro/.

"Cred ca e cea mai potrivita combinatie de trupe, de stiluri si de public pentru acest concert. Intotdeauna mi-a placut sa impart scena cu o trupa a carei muzica sunt fan, iar The Mono Jacks e o astfel de trupa", a declarat Vali Rauca, chitarist, vocal si compozitor in cadrul trupei Grimus.
www.facebook.com/GrimusWorld

In Bucuresti, va invitam la Wings Club (Str. Mihai Eminescu 127), vineri 24 februarie dupa ora 21:00: www.facebook.com/events/102705809858334

Biletele de intrare au pretul de 20 lei si se pot achizitiona de la intrarea in club, in seara evenimentului.

0 comentarii: