Trofeul Club A - 28 februarie

Marți, 28 februarie, ora 19:00 Trofeul Club A - Avanpost Rock continuă competiția cu trupele: Magnum Opus, LongRoad, F.A.N.

Trupa câștigătoare a Trofeului Club A, care va fi aleasă conform votului juriului va urca pe una dintre scenele EXIT Festival 2012! Publicul care votează în club în seara concertului poate câștiga tricouri, vouchere, cărți iar la sfârșitul competiției, prin tragere la sorți, două bilete la EXIT Festival. Cei ce votează online vor câștiga prin tragerea la sorți, săptămânală, un card de participare pentru toate concertele din Club A în 2012.

Magnum Opus s-a format la începutul verii anului 2010, când Andrei Tiu și Mihnea Sechely, foști colegi de trupă, s-au hotărât să înceapă un nou proiect personal. Primele concerte au avut loc în toamnă, iar pe parcurs au avut loc câteva schimbări în componența formației, ajungându-se, la începutul acestui an, la formula actuală. Deși adolescenți, membri trupei au încercat încă de la început să-ți creeze un stil reprezentativ și original, care să îi identifice pe scena largă a muzicii rock românești. Acest stil, rezultat al tuturor influențelor și ideilor membrilor trupei, poate fi observat cu ușurință în compozițiile proprii.

LongRoad este o trupă românească de hard rock, formată în București în anul 2009. La început trupa s-a axat pe diverse coveruri ale unor artiști ca Bon Jovi și Guns N' Roses. Spre sfârsitul anului 2009 trupa a susținut concerte în mai multe cluburi din București si nu numai, alături de artiști ca Phoenix, Timpuri Noi, Taxi și alții.

F.A.N. s-a născut pe la sfârșitul lui august 2010 când Watzatka Robert (chitară, voce), Dragomir Ciprian (voce, bas) și Suto Akos (tobe) au facut un jam-session la o sală de repetiție din Brașov. Cei trei au decis să continue colaborarea, astfel începând repetițiile. Trupa a compus câteva melodii după care a urmat primul concert în cadrul unui festival organizat în parcarea Selgros în ultima săptămâna din octombrie 2010. Au urmat repetiții, alte concerte și încă 4 compoziții proprii. Trupa combină stilul hard rock cu funk, progressive și elemente din jazz-ul contemporan. Stilul este unul care invită oamenii la distracție rock dar are și elemente instrumentale complexe.

_____________

BILETELE PENTRU EXIT FESTIVAL SUNT DISPONIBILE PE MYTICKET.RO ȘI ÎN CURÂND ÎN CLUB A!
De asemenea, pot fi achiziționate din magazinele Diverta, Librăria Eminescu, Magazinul Muzica și Sala Palatului.


PREȚ BILETE:
Bilet redus: 216 lei (până în 15 februarie)
Bilet întreg: 260 lei (începând cu 16 februarie)
Taxă Camping: 110 lei
Bilet Premium (bilet acces + transport + taxa camping): 506 lei
Pagina de Facebook a Festivalului EXIT în România:
http://www.facebook.com/ExitRO
Eveniment Facebook:
http://www.facebook.com/events/216204161789751

0 comentarii: