La Historia de Sudamerica 17 - 23 februarie

Program saptamanal

Ne place sa inveselim noptile,shoturile sa curga din partea casei, asa ca incepem de miercuri cu o petrecere care se indreapta intr-o singura directie, spre distractie! Vorbim binenteles despre One Way Party, tema petrecerilor noastre din fiecare miercuri seara. Acelasi decor superb, bine impletit cu suuper muzica, toate indreptandu-se in aceeasi directie: Distractia absoluta! ONE WAY!!!
Joia este timpul hit-urilor noastre de suflet! Oldies Party. Ne referim binenteles la piese iubite, care s-au transformat in legende de-a lungul timpului. Evergreen-uri, dragi sufletului nostru, pe acordurile carora nu o sa putem niciodata sa stam locului. Timpul nu conteaza atunci cand vorbim despre muzica buna, iar noi stim sa petrecem in ficare joi pe muzica noastra preferata, de azi, de ieri, dintotdeauna.
Vinerea si sambata e timpul sa ne dezlantuim! Dupa o saptamana luuunga uitam de griji si venim in La Historia, unde ni se pregatesc doua nopti de petrecere: GO WILD PARTY! Lasam plictiseala acasa si suntem gata sa „go wild”! Cea mai tare muzica iesita din mixer-ul lui dj Alex si dj Val, suuper atmosfera si un party care  nu se termina intr-o singura noapte. Vineri si sambata, in La Historia: Go Wild Party! Barmanii La Historia au pus litera „t” in cuvantul „talentat”.

La Historia de Sudamerica
Adresa: Sf. Dumitru 3 - Centru Istoric / Info & rezervari: 0722 626 043 / www.lahistoria.ro

0 comentarii: