De martisor bilete mai ieftine concert Enrico Macias


Admiratorii lui Enrico Macias au la dispozitie cateva zile pentru a se bucura de un pret mai mic la biletele pentru concertul de pe 9 martie!

In martie, sarmantul cantaret se va afla in Romania pentru a doua oara, pentru a sustine un concert de zile mari la Sala Palatului din Bucuresti! Chiar si la primul concert in tara noastra Macias a fost foarte bine primit de public, cucerind audienta cu piesele sale celebre. Dar daca tot a venit vorba de cuceriri, Biletoo.ro le ofera tuturor domnilor sansa de a le cuceri pe femeile din viata lor cu un martisor mai mult decat original! Astfel, acestia pot oferi in dar, in loc de martisor, un bilet la concertul carismaticului cantaret! Un motiv in plus pentru a face aceasta surpriza: pretul biletelor este mai mic decat pana acum cu 15 procente!
    
Oricine cumpara in perioada 29 Februarie-2 Martie 2012 un bilet la concertul „ENRICO MACIAS” va beneficia de o reducere de 15%. Categoriile care fac obiectul promotiei sunt: 100, 150, 200, 250, 300 lei. Aceasta promotie este valabila doar de miercuri pana vineri inclusiv (29 Februarie-2 Martie 2012) si este disponibila in toata reteaua BILETOO! Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.Biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

 Cantaretul francez de origine algeriana va canta live piesele care l-au facut celebru in toata lumea: „La femme de mon ami", „Le filles de mon pay", „Le Mendiant de l'amour" si „Zingarella". Cantaret al pacii si al prieteniei intre popoare, Enrico Macias a fost numit in 1997 „Ambasador al Pacii" de catre Kofi Annan, fostul Secretar General ONU. Cunoscut pentru sarmul, carisma, sensibilitatea si capacitatea lui de a se apropia de oameni, Macias a fost foarte bine primit de-a lungul carierei pe cele mai mari scene ale lumii, din Statele Unite, Canada, Japonia, Egipt, Israel si Rusia, cucerind cu muzica sa fiecare continent!

Preturile biletelor pentru concertul ENRICO MACIAS sunt urmatoarele:
-          300 lei – Categoria VIP (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 255 lei
-          250 lei – Categoria 1 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 212.5 lei
-          200 lei – Categoria 2 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 170 lei
-          150 lei – Categoria 3 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 127.5 lei
-          100 lei – Categoria 4 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 85 lei

Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro si conform acestuia, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe www.biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

~~Concertul ENRICO MACIAS va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 9 Martie 2012, de la ora 20.00 si este un eveniment organizat de Project Events.

0 comentarii: