Madame Pogany: Loungeri II - 20 ianuarie

Vineri, 20 ianuarie, sezonul performance-urilor live din 2012 se deschide la Madame Pogany cu trupa LOUNGERIE II.

La granita dintre jazzy punk si lounge exista muzica!
Cui nu ii e teama de un fond sonor vibrant, fraze muzicale pe alocuri noire si alarmante, pe de alta parte limpezi, melodioase si dansante invitatia e simpla: LOUNGERIE II si un pahar cu vin, intr-un loc atins de eleganta, intr-un oras… pe care il iubim si il uram deopotriva!

Loungerie II a aparut intr-o prima formula la sfarsitul anului 2008 , la intiativa vocalistei Miss Tincea (Andreea Tincea). Trupa a trecut prin mai multe formule, pastrand tendinta fundamentala a pieselor: muzica lounge jazzy, potrivita pentru seri langa un pahar cu vin, dupa un spectacol de teatru sau balet.

In prezent trupa este compusa din :
Voce (Andreea Tincea), chitara (Catalin Lungu), tobe (Daniel Iliescu), chitara 2 si sunete (Dan Michiu), bas (Doru Boeriu), voce 2 si spoken word (Andrei Bucureci).

Daca Romania nu se afla inca pe harta bizareriei, ne propunem sa rezolvam noi problema! Un singur colectiv muzical si mai multe proiecte. Cool Haters-Abator Collective va propune jazzy punk- lounge, o experienta numita LOUNGERIE II: o prezenta feminina cu intentii bune, un chitarist creator de riffuri si acorduri contagioase, un metronom uman si ciudatenia unui chitarist stapan peste sunete bizare, caruia i se alatura cuvintele contrapunct ale unui MC prea inalt pentru firile usor sensibile. ” – LOUNGERIE II


Intrare: 15 lei
Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro
Madame Pogany este situat pe Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti
http://www.facebook.com/magamepogany
http://www.madamepogany.ro

0 comentarii: