Godot Cafe-Teatru: Mici crime conjugale

"Mici crime conjugale" de E. E. Schmitt
Duminica 15.01.2012 - Godot Cafe-Teatru
Cu: Ana Ioana Macarie si Ionut Chivu

"Mici crime conjugale" este o privire rece si lucida asupra  cuplului uzat dupa 10 ani de viata comuna, iubire de cursa lunga, in care visele au sfarsit prin a fi contrazise de realitate si dependenta nu mai poate fi despartita de iubire.
Dupa un accident misterios, Gilles se trezeste amnezic. Cine este el? E chiar barbatul perfect pe care Lisa il infatiseaza? Dar Lisa, femeia cu care isi imparte viata? Raspunsurile ei prezinta doar o perspectiva  probabila, nu o certitudine. Cum a fost viata lor, de fapt? Poate sti celalalt adevarul despre noi insine?
Micile crime conjugale se intampla atunci cand obisnuintele unui partener sufoca dorintele legitime ale celuilalt. Incetul cu incetul, visul de inceput al cuplului se pierde. Lisa si Gilles sunt dependenti de vechi raspunsuri si incapabili sa isi mai ofere o noua intelegere reciproca.
Mici crime conjugale - un spectacol despre o problemă care stă la pândă în fiecare cuplu: intriganta pierdere a identităţii şi a celuilalt. Oameni incapabili să audă o voce interioară pentru că nu ştiu ce să răspundă… “Totul e permis în lupta asta: ticurile, bolile, surzenia, indiferenţa, răzgâierea. Câştigătorul e cel care îl va face pe celălalt să plângă.”

Durata: 1h 30
Pret bilet: 20 lei

0 comentarii: