Fenomenul Lara Fabian in Romania


Dupa ce primul concert anuntat pentru 17 martie a devenit sold out, iar pentru concertul anuntat pentru 18 martie, in doar doua saptamani au fost vandute putin peste 2000 bilete, putem afirma: Lara Fabian este un fenomen pentru piata evenimentelor din Romania. Aflata la prima vizita in Romania, Lara Fabian a creat agitatie in randul fanilor, care nu doresc sa piarda sansa de a o vedea si asculta live pe indragita artista de origine belgiana. Si iata, pentru spectacolul din 18 martie avem deja prima categorie de bilete epuizata:
categoria 5 de 100 lei, iar categoriile 4 si 3 sunt aproape epuizate.
    
      De la lansarea artistei in urma cu 25 de ani, istoria muzicii pop internationala s-a imbogatit cu un nume ce in scurt timp a inceput sa straluceasca pe marile scene internationale. Vocea sa unica a deschis si cucerit sufletele a milioane de oameni, ce i-au cumparat si ascultat melodiile. Multi din fanii artistei o insotesc in toate turneele, distantele prea mari sau costurile ridicate nefiind o piedica in calea dorintelor lor de a fi cat mai mult timp alaturi de cea care le-a schimbat viata.
     
       Este imposibil sa nu simti emotia si caldura pe care reuseste de fiecare data sa le  transmisa Lara Fabian cand interpreteaza melodii precum ’’Caruso’’, ’’Je t’aime’’,’’Je suis Malade’’ sau ’’Love By Grace’’.

     Preturile biletelor pentru spectacolul din 18 martie sunt urmatoarele:
-          350 lei (categoria VIP)
-          300 lei (categoria 1)
-          250 lei (categoria 2)
-          200 lei (categoria 3)
-          150 lei (categoria 4)
-          100 lei (categoria 5) – categorie epuizata

     Pe cei ce isi doresc sa o asculte live pe Lara Fabian, ii sfatuim sa se grabeasca si sa isi achizitioneze bilete din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Magazinele Flanco, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor,
Statia de Metrou Unirii 1. Pentru cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.roblt.ro, bilet.ro,  myticket.ro.

Lara Fabian  este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.

0 comentarii: