Expirat: Selectro - 1 februarie


MIERCURI – 1 FEBRUARIE – SELECTRO
BACK TO MY SELECTOR

Conceptul Back To My Selector cu care speram ca v-ati obisnuit deja, prinde radacini in cadrul serilor de Selectro in acest an. Mai exact, o data pe luna un artist invitat va include in mixul sau, pe langa piese noi, multe piese cu care a crescut si pe care le considera esentiale. Mai bine de jumatate din setul respectivului invitat va avea un caracter oldschool.

Prima Miercuri din Februarie aduce la pupitrul Selectro din Expirat o legenda vie pentru muzica electronica bucuresteana – DJ VASILE, al carui palmares, vechime in cadrul scenei si implicare in proiecte ca Shukar Collective, Zona Libera sau NSK, vorbesc de la sine.

Alaturi de el mixeaza MARIKA in timp ce scena din OtherSide va pastra groove-ul Tech si Deep House prin sound-urile DEEP DENVER & ARRY si ale rezidentilor Selectro: GREEG & MOONSOUND.

Despre DJ Vasile:

Nu stim exact ce sa spunem despre Vasile mai mult decat ce se stie deja. Pentru cei mai tineri, Vasile a aparut pe scena bucuresteana in Ianuarie 1990, la nici o luna dupa revolutie, initial ca realizator al primei emisiuni dedicate muzicii „underground” in Romania, mai tarziu, in 1993 ca DJ / producer. A trecut pe la Radio Romania Tineret, Radio Nova si a ajuns la Radio Guerrila. A fost implicat in proiecte ca Matze, NSK, Suie Paparude, Shukar Collective. A mixat peste tot inclusiv in cluburi legendare din Bucuresti ca Web Club, Studio Martin, Club A sau Club 30. Este un DJ polivalent, are peste 20 de ani de experienta iar pe 1 Februarie invarte discuri (inca o data) la Back To My Selector in Expirat.

Ora 23:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.
Intrare: 10 lei – un shot Selectro inclus.

0 comentarii: