Control Club: Mixtapes - 24 ianuarie

Marti, 24 ianuarie, ora 20.00 @ Control:
MIXTAPES

Seria Mixtapes debuteaza pe 24 ianuarie si se va desfasura in Front Control (partea din fata a clubului Control), in fiecare seara de marti, de la 8 la 10.
Printre dj rezidenti, dj invitati si concerte cu trupe romanesti si straine,  uitam uneori cat de mult conteaza muzica de la orele acelea cand n-ai chef decat de-o bere cu cativa prieteni. Vino marti in Club Control, pentru un program cu muzica de conversatie, iar invitatii nostri te vor face sigur, macar o data, sa mergi pana la pupitru sa intrebi cine canta.
Incepem pe 24 ianuarie cu Filip Standavid si Mihai Tita, aka Kaputt.ro, o noua revista online despre muzica, cu aplecare spre avangarde sensibile si noutati muzicale inteligente. Amandoi jurnalisti cu state vechi in media nationala, Filip si Mihai sunt o echipa in continuu dialog, cu pozitii muzicale diferite, dar complementare.
Mixtapes este un concept Electric Paradox pentru Club Control.
Intrarea este libera.
*****
Mixtapes, in fiecare marti seara de la 8 la 10, in Front Control.
Selectii de muzica alese de pasionati de muzica. Unii cu experienta in spatele pupitrului, altii fara, dar toti cu multa experienta de ascultat.

Din editiile urmatoare:

Mixtapes #2 (31.01) – Calin Crisan vine cu un colaj armonios de electronica unduitoare cu ingrediente precum Amon Tobin, Trentemoller, Modeselektor, Apparat, Bonobo.

Mixtapes #3 (7.02) – U.N.I.O.N., adica Un Ion, mai exact Vlad Ioan Tausance. Cunoscut in mediul cluburilor alternative bucurestene pentru seri in Suburbia sau ca membru al duo-ului de party Praf si Pulbere, dar si ca un abil specialist al bucatariei fine ca parte din Circulinar Crew. Adopta un nou nume de scena, pentru noua sa directie muzicala, un chill intelligent si pozitiv.

Mixtapes #4 (14.02) – Mihai Ghiduc. Blogger urban si , in afara timpului liber, ziarist, Mihai Ghiduc isi dorește ca prima sa experienta de DJ sa fie un esec “pentru ca e deja plin Bucureștiul de oameni care nu stiu sa puna muzica, dar pun”. Si fiindca uraste sincer francezii, va va asasina cu doua ore de muzica electronica frantuzeasca. Cheesy, ca pentru Ziua Indragostitilor.

0 comentarii: