Concert TiPtiL in Expirat

JOI – 26 IANUARIE – CONCERT: TIPTIL @ Expirat
King Size Drinks Night. The official weekend starter!

Credeati ca luam pauza de concerte in Ianuarie? Gresit. Ne-am regrupat dupa sarbatori si ne-a venit cheful de dans, de drink-uri si de muzica buna asa ca, ne indreptam TiPtiL alaturi de personaje carismatice, influente din toate colturile muzicii si mult dans pe ritmuri “jazzaggaefunkdancefun” spre primul live de Joi din 2012.

V-ati prins? Daca nu, facem noi un rezumat: TiPtiL vin sa cante Joi pe 26 Ianuarie in Expirat, noi dam King Size Drinks de 0.6 litri la pret de 0.3 la bar iar voi dansati si va simtiti bine.

In deschidere canta Running Clouds iar dupa concert, atmosfera energizanta se pastreaza pana dimineata sub bagheta lui George si ale sale hit-uri Alternative, Electro, Breaks sau Funk.

Simplu!

Despre TiPtiL:

Despre TiPtiL v-am mai povestit acum ceva vreme cand au cantat tot prin Expirat. De atunci membrii trupei – Raluca Staicu (voce), nou-venita Andra Covaleov (voce), Cretu (chitara), Bujor Stoicovici (bass) si Ciprian Moisescu (tobe),  au fost destul de ocupati. S-au inradacinat in stilul propriu de dans cu influente Funk, Jazz, Drum & Bass, Dance, Reggae, Alternativ sau Post Punk, au scos un clip de nota 10 la piesa Spune-mi! - http://youtu.be/D-C4cxQJlzE iar concertele le ies din ce in ce mai fain. Au trecut si pe la TV pe la Garantat 100% sau Tonomatul DP 2 si mai stim sigur ca abia asteapta sa cante din nou in Expirat, iar noi abia asteptam sa-i ascultam!

Pana atunci insa ii gasiti pe:

Ora 22:00.
Intrare: 15 lei.

0 comentarii: