All Hollow lanseaza filmul de fashion pentru Lucian Broscatean


Joi, 26 ianuarie 2012. All Hollow lanseaza filmul de fashion pentru designerul Lucian Broscatean

Lucian Broscatean este unul din designerii romani care tocmai si-au prezentat colectiile de Toamna-Iarna 2012-2013 la Berlin Fashion Week.

Proiectele realizate de Lucian Broscatean se situeaza cu precadere intr-o zona de mobilitate si lifestyle nomad. Prin fiecare proiect pe care il realizeaza, Lucian spune o poveste despre diferite personaje surprinse în peregrinarea lor urbană.

Colectia Enclosed Garden, prezentata in cadrul Mercedez Benz Berlin Fashion Week 2011, este o poveste despre evadare. Prin formele geometrice pe care le creeaza, Lucian reuseste construiasca in Enclosed Garden o colectie superba de fashion arhitectural.

Filmarea a avut loc la Cluj, pe un santier, perfect potrivit aerului urban, dur si industrial pe care il are colectia.

Proiectul urmareste atat promovarea colectiei de haine a tanarului designer, cat si incurajarea colaborarii cat mai stranse dintre industriile creative din Romania.

Filmul poate fi urmarit aici: http://vimeo.com/34844095
Un film de: Vlad Fenesan & Barna Nemethi
Styling: Oana Vasilache
Hair & make-up: Simina Cheteleș
Model: Fica B.
Music: Filles Du Calvaire

All Hollow este o platforma culturala artistica online construita sub forma unei reviste. Echipa All Hollow lucreaza din Bucuresti si New York, livrand content zilnic sub forma de editoriale foto, filme de scurt metraj, recenzii, analize si interviuri pe subiecte din industria de fashion si domenii conexe.

0 comentarii: