Zilele Happy Feet la The Light Cinema

In 27 si 28 decembrie, intre orele 18.00 – 19.00, va invitam la The Light Cinema la Zilele Happy Feet.
Intalneste-i pe Erik si Lovelace la The Light Cinema,  danseaza alaturi de ei, iar noi te pozam si te postam pe Facebook.

Intra pe www.facebook.com/TheLightCinema , da tag la poza ta din albumul Happy Feet Days in perioada 29 decembrie 2011 – 12 ianuarie 2012, invita-ti prietenii sa te voteze si ai sansa sa castigi o invitatie dubla la filmul 3D Happy Feet: Mumble danseaza din nou.
Partea a doua a animatiei premiata cu Oscar in 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica si pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore  - Pink) si prietenii lor, indragitii Ramon si Lovelace (Robin Williams).
Mumble si Gloria au acum un pui, Erik (EG Daly), care incearca neincetat sa-si gaseasca abilitatile lui speciale in lumea amuzanta a pinguinilor imperiali. Insa, pericole negandite ameninta specia lor si toti trebuie sa se uneasca  si sa danseze pentru a se salva.

Loredana, Horia Brenciu si Pavel Bartos vor da viata simpaticelor personaje din Happy Feet 2 3D: Mumble danseaza din nou, din 5 ianuarie la The Light Cinema.  Interpretarile vedetelor din echipa Vocea Romaniei sunt sustinute de celebrii Wilmark, Ioana Ginghina, Valentin Teodosiu si Cosmin Selesi, care vor asigura un spectacol pe cinste fanilor spectaculoasei animatii.

Daca versiunea originala a noului Happy Feet 2 3D: Mumble danseaza din nou aduce in rolurile principale nume de top ale Hollywood-ului, precum: Brad Pitt, Pink, Robin Williams, Matt Damon si Sofia Vergara si in versiunea dublata in limba romana a filmului rolurile lor ajung pe maini bune. Pavel Bartos interpreteaza personajul lui Brad Pitt, Brenciu pe cel lui Robin Williams, iar Pink este dublata de inegalabila Loredana.

Happy Feet 2 3D:  Mumble danseaza din nou a pregatit o surpriza de proportii publicului din Romania, care ii va putea admira din 5 ianuarie la The Light Cinema pe Brad Pitt, alaturi de Matt Damon, Robin Williams, Sofia Vergara, Hank Azaria, Pink si multi altii interpretand mega hitul Dragostea din tei.

Cum unele dintre cele mai amuzante personaje ale filmului sunt nedespartitele crustacee interpretate de Brad Pitt si Matt Damon, tot lor le revine sarcina unei interventii extrem de amuzante pe finalul hitului romanesc Dragostea din tei.
The Light Cinema, Etaj 2 - Liberty Center, Soseaua Progresului 151-171  LA 10 MINUTE DE PIATA UNIRII
(Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220) PARCARE GRATUITA
PENTRU REZERVARI SI INFO: 0213699740/0213699797 EMAIL: info@lightcinemas.ro
Cumpara si rezerva bilete online pe: www.lightcinemas.ro ; Like: www.facebook.com/TheLightCinema

0 comentarii: