Trofeul Club A - 6 decembrie

Marți, 6 decembrie, ora 19:00, la Trofeul Club A participă trupele: Changing Skins, White Ash și Insect Politics.

Changing Skins este o trupă bucureșteană care prezintă publicului un nou curent muzical intitulat pop'n'roll, o combinație intrigantă de electro, alternative-rock, pop și rock'n'roll.
Trupa inspiră un aer nou și antrenant începând cu energia transmisă publicului în timpul concertelor, explozia de culoare redată de vestimentația lor și nu în ultimul rând piesele catchy și delicios de agresive.
Trupa s-a bucurat de un real succes la Radio Guerrilla, clasându-se încă din prima săptămână pe primele poziții. De asemenea prestațiile live au stârnit curiozitatea și admirația publicului. Changing Skins au susținut concerte alături de nume consacrate precum OCS, The Mono Jacks, Blue Nipple Boy și Vița de Vie în cluburile bucureștene de marcă, dar șiîin Galați sau Constanța. De asemenea, trupa s-a clasat pe poziția a 5-a în finala națională a concursului Global Battle of the Bands.

Changing Skins sunt: Horațiu Ghibu - voce, Ștefan Mustață - chitară, programming, Adi Cotoară - bas, Raluca Pascaru - tobe

White Ash se naște la finele lui 2007 și are în momentul de față 4 membri.
White Ash înseamnă: Dan Zefirelli – voce, Bill Django – chitară, Mihai Patra - bas, Radu Gheorghe - tobe
Stilul abordat este un mix de alternativ, punk-funk, blues. Piesele sunt axate pe teme obsedante în principal date de chitară și bas iar versurile tratează latura existențială a omului. White Ash este una din cele mai active scenic și mai originale trupe din undergroundul românesc actual.
Adresă Web: www.whiteash.ro

Insect Politics sunt: Andrei - chitară, Paul Mina - tobe, Eugen - bas

0 comentarii: