Studio Martin: Nastia - 24 decembrie

Silent night? No… noSILENT NIGHT!
Nastia is coming to town… at Studio Martin.


Pentru ca este foarte apreciata de clubberii romani, Nastia revine in Bucuresti pentru un party de neuitat, la care nu ar trebui sa lipsesti!
Alaturi de ea responsabili de distractie vor fi Priku, Oliviu si Deysa.
NASTIA [propaganda, kiev - ukraine]
Atat in randul fanilor de techno ucraineni, cat si straini, Nastia este considerata unul dintre cei mai carismatici dj de sex feminin. Proprietar al unui bun gust muzical, aspect slav impecabil si o energie inexplicabil de puternica, ea a devenit o adevarata senzatie in cultura de club la nivel mondial.

PRIKU [sunrise]
Mixeaza din 2004, iar din 2007 figureaza ca membru Sunrise cu acte-n regula si de aici incepe si toata distractia la pupitru, langa Marco Carola, Zip, Ricardo Villalobos, Luciano, Troy Pierce, Tania Vulcano, Cassy si evident, langa fratii, verisorii si celelalte neamuri de la rasarit – Arpiarii, El Cezere, Dan Andrei, Praslea… si familia.

OLIVIU & DEYSA [underground romanian sound]
In aceasta formula cei doi au fost prezenti in line-up-urile unor importante evenimente din 2011 (I Love Festival, Yellow Fest, Iures Dance Festival) precum si la numeroare petreceri din Bucuresti si din tara.
Despre Oliviu se spune ca este cel care incepe petrecerea (Oliviu is the party starter, nights.ro 2010). Si-a inceput cariera muzicala in 2007 si a ajuns sa mixeze in cele mai bune cluburi din Romania dar si pe scena a numeroase festivaluri alaturi de artisti romani si internationali.
Dupa debutul din 2010, Deysa are o ascensiune foarte rapida, fiind una din exponentele principale ale noii generatii, prezenta ei fiind mereu aclamata de clubberii romani iar seturile sale apreciate atat de romani cat si de straini.
Impreuna, cei doi infiinteaza Underground Romanian Sound, care recent a implinit 1 an.

0 comentarii: