Make a Point - Ma numesc Cartier

Make a Point
Șos. Morarilor nr. 1, sector 2, București / www.makeapoint.ro

Mă numesc Cartier a ajuns la final
Echipa: Cynthia Canela (curator), Alma Cazacu (coordonator proiect / producător), Vlad Cătună (antropolog), Dragoș Ciulinaru (project manager / PR), Andreea Curt (PR), Florin Ciorîcă (fotograf / coordonator proiecții film), Andrea Dobre (selecționer filme / trainer), Ioana Lazăr (coordonator parteneriate / PR), Valentina Iancu (curator / cercetător), Mădălina Roșca (selecționer filme / producător)

Proiecul Mă numesc Cartier a ajuns la final, după 5 luni de activitate în Pantelimon. Prin intermediul unor evenimente variate Make a Point a devenit un centru cultural reprezentativ al cartierului, primitor și apropiat de oameni.
În urma cercetării sociologice, echipa de sociologi voluntari a identificat preferințele oamenilor în materie de viața cotidiană, în special petrecerea timpului liber în cartier. Simultan, evenimentele organizate de Make a Point au oferit oamenilor alternative culturale pentru timpul liber: o expoziție documentară și una artistică legate de cartier - în general (Privim cartierul) sau în mod specific de istoria cartierului Pantelimon (Memoria cartierului), deja tradiționalele proiecții de film în fiecare joi, Make a Joi sau week-end-uri relaxante în Parcul Morarilor. Proiectul s-a încheiat cu seminarul Post-industrial și discuții libere despre Mă numesc Cartier și demersuri similare în București și în lume.
Proiectul Mă numesc Cartier (august-decembrie 2011) a fost realizat de Make a Point cu sprijinul programului Tineret în Actiune (www.tinact.ro) si al Administratiei Fondului Cultural National (www.afcn.ro).

Vă mulțumim tuturor pentru susținere & implicare și sperăm să ne fiți alături și în următoarele proiecte!

0 comentarii: