Demis Roussos - o categorie de bilete sold-out

Carismaticul Demis Roussos va sosi in curand in Romania pentru traditionalul sau concert de Craciun! Pentru acest recital cele mai ieftine bilete - cele din categoria 5 (50 de lei) au fost epuizate! Au ramas disponibile doar biletele ale caror preturi sunt cuprinse intre 100 si 300 de lei.

Epuizarea acestor bilete este o dovada a faptului ca publicul roman apreciaza muzica de calitate si artistii unici precum Demis Roussos. Demis are fani care il urmeaza peste tot in lume, la concertul de la Bucuresti urmand sa fie prezenti fani din Germania, Spania si chiar Brazilia. Cei mai fideli fani si-au rezervat deja locuri in primele randuri, o alta categorie fiind foarte aproape de epuizare: categoria VIP (cele mai scumpe bilete – 300 lei).
Surprize pentru public!

Concertul „Christmas with Demis Roussos” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 20 decembrie, de la ora 20.00! Demis a pregatit pentru acest concert si cateva surprize ce nu pot fi inca dezvaluite, insa una dintre ele anunta acompanierea artistului de catre un cor de copii. „Am pregatit multe, multe surprize, pe care abia astept sa le dezvalui publicului meu mult iubit din Romania! Iubesc traditiile si colindele de Craciun, iar anul acesta voi incerca sa va transmit si voua emotiile si trairile mele din aceasta perioada foarte draga mie”, a declarat Demis.

Admiratorii vor putea asculta piese dedicate sarbatorilor de iarna: “Silent Night”, “Amazing Grace”, “Ave Maria”, “Mary’s Boy Child”. Nu vor lipsi din playlist nici marile sale hituri, care i-au adus peste 100 de discuri de aur, platina si diamant: „Goodbye My Love Goodbye”, „My Friend the Wind”, „Zorba”, „Forever and Ever”, „Someday”, „Lovely Lady of Arcadia”. Se anunta a fi o seara magica, plina de voie buna... asa cum sunt toate serile in care Demis urca pe o scena!

Demis Roussos, pe numele sau real Artemios Ventouris Roussos s-a facut cunoscut prin vocea sa dramatica, inconfundabila - o voce de opera. Sarmantul cantaret cu voce de aur a fermecat si bine-dispus audiente de pe toate continentele.

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO.RO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Palatul Copiilor si online pe BILETOO.ro, BLT.ro si myticket.ro!

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- Categoria VIP - 300 lei
- Categoria 1 - 250 lei
- Categoria 2 - 200 lei
- Categoria 3 - 150 lei
- Categoria 4 - 100 lei
- Categoria 5 - 50 lei – SOLD OUT (nu se mai gasesc bilete la aceasta categorie)

http://www.youtube.com/watch?v=7nZKMm-nOsc
~~Concertul DEMIS ROUSSOS va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 20 Decembrie 2011, de la ora 20.00 si este un eveniment organizat de Project Events.

0 comentarii: