Trofeul Club A - 29 noiembrie

Marți, 29 noiembrie, ora 19:00 are loc selecția live a trupelor Black Stain, Manfellow și Secret Society.

Trupa Black Stain a luat naștere în vara anului 2008, pe atunci concertând sub o altă componență din care făceau parte Andrei Dima, actualul bassist al trupei și Mark Dumitrescu, actualul
chitarist al trupei. În iarna anului 2010, componența trupei s-a schimbat, astfel alăturându-se trupei Bogdan Albu (tobe) și Laur Drăgan (voce).
Stilul muzical este Pop-Rock/Alternative/Heavy

Black Stain înseamnă: Andrei Dima - Bass ; Mark Dumitrescu - Chitară ; Bogdan Albu - Tobe ; Laur Drăgan – Voce ;

Manfellow s-a înființat în primăvara anului 2011 la inițiativa lui Dan Leompescu (Danny).
Trupa abordează stilul indie rock cu influențe electro-pop. Băieții au deja aproximativ 20 de compoziții proprii, din care se vor selecta multe pentru editarea primului album. Membrii trupei au o experiență îndelungată pe scenă, făcând parte, de-a lungul timpului, din mai multe formații consacrate din peisajul muzical autohton.
Prima apariție în public a trupei a avut loc pe scena Festivalului de jazz-rock de la Câmpina, pe data de 6 august 2011, unde s-au bucurat de reacția pozitivă a publicului.
Cei 4 lucrează intens la definitivarea soundului, urmând să înregistreze albumul de debut „Wake Up Call”.

Manfellow sunt: Dan Leompescu - lead vocal, guitar, piano ; Claudiu Rusu - drums, percussion ; Cristi Anca - guitar, backing vocal ; Andrei Filip - bass, backing vocal

Secret Society s-a format în vara anului 2010, dar aproape toți membrii actuali cântau deja împreună de un an în cadrul Academiei de Rock a lui Adi Manolovici. La începutul anului 2011, Victor s-a alăturat formației, la tobe. Trupa abordează rock-ul anilor '70 - '80: Pink Floyd, Deep Purple, Ozzy Osbourne, Bon Jovi, dar se axează în principal pe compoziții proprii.
Secret Society este formată din Andrei Manea la voce și chitară, Tiberiu "Tibi" Ciocârlie la chitară ritm și solo, Vlad Mureșan la chitară ritm și solo, Cătălin Ungureanu la bass și voce secundară, Victor "Rammy" Vrabete la tobe și voce secundară și Valentin Brabete la pupitrul de mixaj. În prezent, după plecarea temporară a lui Andrei Manea și Tiberiu Ciocârlie în străinătate pentru urmarea studiilor superioare, Vlad, Cătălin și Victor continuă să țină trupa Secret Society vie prin interpretarea melodiilor proprii într-o formulă nouă.

Rețele sociale: http://www.facebook.com/pages/Secret-Society-Ro/

0 comentarii: