Promotie bilete concert Nana Mouskouri

Saptamana aceasta, biletele pentru concertul „Nana Mouskouri” sunt mai ieftine!

     Pentru prima oara, „Promotia Saptamanii” de la BILETOO.ro aduce reduceri de 15% pentru toate categoriile de pret ale unui concert!
     Oricine cumpara in perioada 17-20 Noiembrie 2011 un bilet la concertul „NANA MOUSKOURI” va beneficia de o reducere de 15%, indiferent de categoria de pret aleasa. Aceasta promotie este valabila doar de joi pana duminica inclusiv, (17-20 Noiembrie 2011) si este disponibila in toata reteaua BILETOO! Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.Biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

     Concertul „Nana Mouskouri” va avea loc pe 4 Decembrie 2011 la Sala Palatului din Bucuresti. Nana Mouskouri este cea mai populara voce a Greciei si a reusit sa inregistreze de-a lungul carierei peste 1500 cantece, in 15 limbi diferite, pe 450 de albume. La concertul din Bucuresti isi va incanta fanii cu piese precum: ”Amazing Grace”, „Only Love” sau „I Have A Dream”.

     Preturile biletelor pentru concertul Nana Mouskouri sunt urmatoarele:
500 lei – Categoria VIP (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 425 lei
400 lei – Categoria 1 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 340 lei
300 lei – Categoria 2 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 255 lei
200 lei – Categoria 3 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 170 lei
150 lei – Categoria 4 (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 127.5 lei
100 lei – Categoria 5 – nu se mai gasesc bilete la aceasta categorie

     Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro si conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe www.biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

     ~~Concertul NANA MOUSKOURI va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, pe 4 Decembrie 2011, de la ora 20.00 si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.~~

0 comentarii: