Lollipop Showcase la Fratelli Espresso Bar

Dupa o petrecere de succes, o poveste cu personaje angelice si malefice in noaptea de  Halloween, Lollipop revine cu un nou eveniment. Sambata, 19 noiembrie, incepand cu orele 23.00, la Fratelli Espresso Bar - Nicolae Golescu 5 - in spatele Ateneului Roman, se va desfasura  de aceasta data un Showcase, ce ii va avea ca protagonistii pe Kosta, Piftek, K-lu si pe invitatul special din Danemerca, BadboE.

Renumit pentru modul in care atrage cu sound-uri fresh si uplifting, BadboE este considerat unul din pionierii muzicii nu-funk/ghetto funk pe scena internationala.  Producator, Dj si remixer exceptional, BadboE impresioneaza publicul prin nenumaratele release-uri si  “his b-boy funky breaks sounds”. In 2006 si-a infiintat propria casa de discuri numita BBP Recordings – Breakbeat Paradise Recordings, cu un arsenal de 40 de EP-uri digitale si 12 vinyluri.

BadboE afirma ca muzica sa se imparte in 2 directii, cea de producator si cea de DJ. Noi insa putem spune cu siguranta ca ambele ajung intr-un singur punct precis: BadboE knows what a party is all about!

0 comentarii: