Clubul de Lectura 11 la Shift Pub

Sambata, 12 nov, ora 14.00 @ Shift
Clubul de Lectură #11

Clubul de Lectură revine în Shift Pub (Eremia Grigorescu nr. 17, între Grădina Icoanei și Piața Lahovari) și vă propune o ediție unde literatura e o afacere de familie. Vin Florin Hălălău, Diana Iepure, cu două volume de poezie proaspete, apărute anul acesta (Asigurări de viață, O sută cincizeci de mii la peluze) și Cătălina Bălan, cu experimete în proză.

Artist fee: 5 lei.
Organizatorul și gazda evenimentului, Andrei Ruse.
!!!!! Nu uitați că participanții la eveniment care vor pune cele mai bune întrebări vor primi cărți din partea BookLand.
*****
Asigurări de viață este volumul de debut “întârziat” al lui Florin, publicat la Brumar, pe care mulți l-au așteptat cu mult drag. O carte nu doar cu poezie, ci despre cum e să trăiești în, lângă și cu poezia la fiecare pas.

O sută cincizeci de mii de peluze, apărut la proaspăta editură Casa de Pariuri Literare, al doilea volum semnat de Diana Iepure (după Liliuța, ed. Vinea, 2004),ne arată o poetă matură, cu texte puternice, care, cum zice Dumitru Crudu, va “va bulversa, cu siguranţă, clasamentele literaturii contemporane”.

0 comentarii: