Sarbatoreste Ziua Painii cu Spic & Bob

16 octombrie este ziua în care brutarii din toată lumea sărbătoresc acel lucru aparent banal, dar minunat, care este pâinea.

Anul acesta, cu ocazia Zilei Mondiale a Pâinii, Spic&Bob şi Electrolux te invită să iei şi tu parte la sărbătoare.

Alături de noi vor fi 5 bloggeri maeştri în ale bucătăritului: blogculinar, CrazyMotherCooker, tastebazaar, BucătarSubAcoperire şi KissTheCook , iar tu vei putea să faci parte din echipa lor şi să înveţi să coci cele mai gustoase pâini internaţionale.

Iar cât timp pâinicile se rumenesc în cuptor, te poftim să guşti minunăţii pe pâine şi nu nunai oferite de Spic&Bob printr-un brunch all you can eat! Cu siguranţă cea mai dificilă parte a zilei va fi să te decizi între sandwichurile gustoase făcute fiecare în alt tip de pâine specială, între tartele cu fructe şi cele cu caramel sau între brioşele cu banane şi cele cu măr şi scorţişoară.

Locurile la atelierul de pâine sunt limitate, aşadar grăbeşte-te şi înscrie-te la info@spicsibob.ro pentru a-ţi asigura porţia de frământat!
Te aşteptăm aşadar duminică, 16 octombrie, începând cu ora 12 la Din Casa pe Strada Constantin Coandă să aniversăm un prieten comun, al tuturor: pâinea!

0 comentarii: