The Position la Godot Cafe

Duminică, 9 octombrie, 20:00
”The Position” de Kevin Doyle
Regia: Daniel Popa
Cu: Mihai Călin, Laurenţiu Bănescu, Istvan Teglaş, Lucian Pavel, Cătălin Neamţu, Daniel Popa, Alexandra Sălceanu
Durata: 1h20
Preț bilet: 25 lei


Prezentare:
Sase barbati asteapta pe rand sa fie intervievati pentru „o pozitie” intr-o companie. Toti sunt imbracati cu costume, camasi si cravate identice. Poarta pantofi identici si tin in mana acelasi tip de servieta. Au acelasi nume! Si totusi...cel de-al saselea barbat este diferit!
O fabrica de jucarii ce pare sa functioneze perfect pana cand una dintre jucarii observa ca lucrurile sunt mult mai complexe decat lasa sa se inteleaga cei care trag de sfori.

Godot Cafe-Teatru propune un concept unic, îmbinând fizionomia unei cafenele cu cea a teatrului clasic. Este un spaţiu multicultural elegant, cu atmosferă interbelică, dotat cu scenă, cortină şi pian. Un loc în care pur şi simplu te simţi bine. Dedicat exclusiv evenimentelor culturale independente, Godot prezintă în fiecare seară spectacole de teatru contemporan, concerte, impro-show-uri, proiecţii de film sau expoziţii de fotografie. Din noiembrie 2010, când şi-a deschis porţile, Godot a fost gazda unui număr impresionant de artişti care au susţinut spectacole şi concerte cu sala plină. La Godot, cafeaua se serveşte alături de artiştii preferaţi, în fiecare zi, pe Str. Blănari nr. 14.

Godot Cafe-Teatru | Str. Blanari 14 | 0736 414 244 | 021 316 16 82 | contact@godotcafeteatru.ro | godotcafeteatru.ro

0 comentarii: