Lansare concept de petreceri STUP

Din octombrie, echipa S.T.U.P (SexTowerUndergroundPower) laseaza un nou concept de evenimente neconventionale la Fratelli EspressoBar, str. Nicolae Golescu, nr. 5, in spatele  Ateneului Roman.
Nascut din dorinta de a aduna sub acelasi acoperis mai multe ramuri ale artei si culturii urbane, noul proiect al echipei S.T.U.P., isi propune sa ofere Bucurestiului un nou concept de evenimente cu o atmosfera neconventionala, in care iubitorii de arta si frumos sa se poata bucura de o diversitate cat mai mare de proiecte culturale si artisti din domeniul artei.
Seri de proiectii cinematografice, workshop-uri cu artisti contemporani, expozitii, lansari de carte si colectii de moda, seri de muzica experimentala, concerte unplugged, degustari de vinuri, incursiuni in lumea gastronomiei, seri de cocktail sau petreceri tematice,  sunt o parte dintre evenimentele care se vor desfasura in luna octombrie la Fratelli EspressoBar, in cadrul acestui nou proiect neconventional 
Inaugurarea oficiala a acestui proiect va avea loc miercuri, 19 octombrie 2011, de la orele 20:00, la Fratelli EspressoBar, str. Nicolae Golescu, nr. 5, in spatele Ateneului Roman in cadrul unui Cocktail Party oferit de echipa S.T.U.P.

0 comentarii: