Lansare Carevasazica nr.3 in Control Club

Luni 24 oct, ora 20.00 @CONTROL:
Lansarea numărului #3 al publicaţiei „Carevasăzică” @ CONTROL
„Începuturi”

                Luni, 24 octombrie, orele 20:00, asociaţia studenţească Voluntari pentru Idei şi Proiecte România te invită în Club Control la petrecerea de lansare a celui de-al treilea număr al publicaţiei pentru studenţi „Carevasăzică”. Evenimentul include un live performance al trupei Yelllow, proiect muzical inedit ce experimentează şi aduce împreună diverse stiluri: de la electronic la trip-hop, alternative sau pop. La afterparty o gasiti pe Paula la pupitrul de dj, ceea ce inseamna ca veti ramane pe ringul de dans pana spre dimineata.
               Intrarea este libera.
              După conferinţa de pre-lansare, care a pregătit tema noii ediţii - „Începuturi”-, echipa „Carevasăzică” te aşteaptă să sărbătoreşti apariţia unui nou număr al ziarului gratuit de informare cu cap. Ca de obicei, asta insemna muzică buna, distribuirea ziarului proaspăt ieşit din tipar şi multe alte surprize pentru cititorii nerăbdători şi curioşi. Câştigătorul unui Ipod oferit prin concurs pe pagina oficială a „Carevasăzică”, http://www.facebook.com/carevasazica.vip, va fi, de asemenea, anunţat în cadrul evenimentului de lansare.
               În paginile numărului al treilea, pagini mai numeroase decât cele ale ediţiilor anterioare, se vor regăsi articole ale colaboratorilor, interviuri cu personalităţi ale culturii, recenzii, informaţii şi recomandări de locuri şi evenimente din Bucureşti; pe scurt- articole menite să reflecte şi să acopere o mare diversitate de subiecte.

              Primele două numere ale publicaţiei „Carevasăzică” pot fi în continuare lecturate online: http://issuu.com/vip_romania/docs/carevasazica_1(numărul#1) http://issuu.com/vip_romania/docs/carevasazica_2 (numărul #2).

***
Carevasăzică este ziarul asociaţiei studenţeşti Voluntari pentru Idei şi Proiecte şi a beneficiat, până în prezent, de lansarea a două numere. Publicaţia e destinată, în mod special, tinerilor din Bucureşti şi cuprinde articole de opinie şi informare. Scopul ziarului este acela de a promova scriituri de bună-calitate, personalităţi şi nume importante ale culturii contemporane.
Voluntari pentru Idei şi Proiecte România este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat şi alcătuită exclusiv din studenţi. De 12 ani organizează anual peste 10 programe şi proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii şi masteranzii din România, programe susţinute de companii, mass-media şi statul român.

0 comentarii: