Dirty Weather Project in Control Club

Joi 27 octombrie, ora 21.00 @CONTROL 
DIRTY WEATHER PROJECT

Lucas(CINEMA STRANGE)&Frank(FRANK THE BAPTIST)

Lux Noctis si Club Control te invita pe data de 27 octombrie, incepand cu orele 20:00, la un concert unic in Romania!
Doua figuri emblematice ale muzicii underground - Lucas Lanthier (CINEMA STRANGE, THE DEADFLY ENSEMBLE) si Frank Vollmann (FRANK THE BAPTIST, TELEGRAM FRANK) vin sa iti dezvaluie o noua perspectiva a muzicii acustice cu proiectul lor THE DIRTY WEATHER!

Cei doi muzicieni au deja un nume consacrat in scena independe...nta din intreaga lume. CINEMA STRANGE si FRANK THE BAPTIST, unele dintre cele mai populare trupe dark, au cucerit de nenumarate ori inimile a mii de participanti la festivaluri de renume precum Wave Gotik Treffen, Amphi Festival, M’era Luna, Castle Party etc. De asemenea, Frank Vollmann nu este pentru prima oara in Bucuresti, el fiind cap de afis la un concert in 2010, in cadrul festivalului Darkwave.ro 2, cu componenta originala FRANK THE BAPTIST.

Solistii promit o seara memorabila intr-o atmosfera intima, cu multe cantece si voie buna, pe acorduri vesele despre whiskey, iubiri neimplinite, domnisoare spaniole si plecari in largul marii.

 La stand-ul de  merchandise veti gasi tricouri ale turneului european THE DIRTY WEATHER PROJECT 2, alaturi de materialele celorlalte proiecte!

Intrare: 15 lei
Open doors: 20.00 h

0 comentarii: