Din dragoste cu cele mai bune intentii

Filmul “Din dragoste cu cele mai bune intenții”, semnat de regizorul Adrian Sitaru, va avea premiera pe marile ecrane pe data de 28 octombrie. Lungmetrajul ajunge în sfârșit în cinematografele din România, după ce a fost prezentat pe 3 continente și vizionat de publicul celor mai mari festivaluri de film, din peste 10 țări.

„Din dragoste cu cele mai bune intenții” va fi proiectat în avanpremieră la Movieplex Plaza România joi, 27 octombrie de la ora 20:00 iar vineri, 28 octombrie va avea loc o proiecție specială la Cinema Studio, de la ora 17:30 în prezența actorilor Bogdan Dumitrache, Natașa Raab și Alina Grigore.

„Din dragoste cu cele mai bune intenții” va putea fi vizionat în prima săptămână (28 octombrie – 3 noiembrie) în București la Hollywood Multiplex (București Mall), Movieplex (Plaza România), Cinema City (AFI Cotroceni), Grand Cinema Digiplex (Băneasa Shopping City), The Light Cinema (Liberty Center), Noul Cinematograf al Regizorului Român, Cinema Scala, Cinema Studio, în Cluj la Odeon Cineplex (Polus Center) și în Brașov la Cityplex (Eliana Mall), urmând ca în săptămânile viitoare să ajungă în cinematografele din toată țara.

Lungmetrajul a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Locarno, unde a câștigat Premiul pentru cea mai bună regie și premiul pentru cel mai bun actor, acordat lui Bogdan Dumitrache. Actorul interpretează rolul principal alături de Natașa Raab, Alina Grigore și Marian Râlea.

“Din dragoste cu cele mai bune intenţii” spune povestea lui Alex (Bogdan Dumitrache), un personaj destul de nevrotic. După ce mama lui (Nataşa Raab) este internată în spital în urma unui accident vascular cerebral, viața lui Alex iese de pe făgașul normal. La spital, Alex se găsește prins într-un spectacol burlesc plin de personaje neașteptate și evenimente surprinzătoare. Încercând să gestioneze situația ținând cont de sfaturile tuturor celor din jurul lui, el își imaginează noi scenarii în care mama lui ar putea fi rănită. În timp ce aceasta pare să se simtă bine, Alex face o serie de greșeli și totul din dragoste, cu cele mai bune intenții.

0 comentarii: