Promotie bilete concert Demis Roussos

Demis Roussos a facut un obicei din vizita sa in Romania, artistul intorcandu-se in fiecare an la Bucuresti pentru deja traditionalul concert de Craciun. Si anul acesta grecul va fi prezent pe scena Salii Palatului pe data de 20 decembrie, pentru un show nostalgic, marca Demis Roussos!

Reprezentantii sistemului de ticketing Biletoo.ro, impreuna cu organizatorii evenimentului – Project Events au decis sa faca o surpriza fanilor lui Demis, reducand pretul biletelor cu 15%!

Oricine cumpara in perioada 15-18 septembrie 2011 un bilet la concertul lui Demis Roussos, va beneficia de un pret mai mic cu 15%! Categoriile care fac obiectul promotiei sunt 150 si 250 lei.
    
 Aceasta promotie este valabila doar de joi pana duminica inclusiv, (15-18 septembrie 2011) si este disponibila in toata reteaua BILETOO! Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.Biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- Categoria VIP - 300 lei
- Categoria 1 - 250 lei (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 212.5 lei
- Categoria 2 - 200 lei
- Categoria 3 - 150 lei (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 127.5 lei
- Categoria 4 - 100 lei
- Categoria 5 - 50 lei

Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro si conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe www.biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

Demis va incanta publicul cu piese specifice sarbatorilor de iarna, colinde, dar si piese ca: "Ave Maria" „White Christmas”, „Silent Night”, „Amazing Grace”. Din playlist nu vor lipsi celebrele sale hituri: „Dinata Dinata”, „Goodbye My Love Goodbye” sau „My Friend The Wind”...

~~Concertul DEMIS ROUSSOS este organizat de Project Events colaborare cu European Event Services.~~

0 comentarii: