Narcissa si Margo mixeaza in Zaze Cafe

Sambata 1 octombrie Urban Bookings si Zaze Cafe te invita sa intampini toamna dansand pe cele mai electro beat-uri asigurate de Narcissa si Margo.


Narcissa este una dintre cele mai importante reprezentate a Dj-ingului feminin, asta atat datorita nenumaratelor petreceri sustine in Studio Martin din Bucuresti unde a facum warm-up pentru Nakadia, Hybrid, Heidi, Andrew Grant, Gaetano Parisio, Umek, Scarlett Etienne sau Miss Fitz dar si datorita prezentelor sale de peste hotare in cluburi din Valencia, Ibiza sau Italia. Daca mai adaugam si release-ul sau, “Just Peace”, lansat la Deependance din Italia, mixul din cadrul galei Premiilor Nights.ro din 2008 precum si prezenta lunara la Ibiza Global Radio deja este clar ca orice petrecere ce o va avea pe Narcissa la pupitru se va transforma intr-o seara in care nu te vei mai putea opri din dans.

Margo a debutat cu o residenta la Amnesia,Mamaia .In paralel s a facut remarcata pe latura tech mixand aproape zilnic in timpul verii pe plaja la Café del Mar in Mamaia, plus Warm-up-uri pentru DJ romani ca Optick,Adrian Eftimie,Libra,etc.Au urmat Gossip Mamaia, Mojito Beach, Cotton Club din Constanta, Spider Club si in toamna lui 2007 o scurta rezidenta la Gossip Bucuresti dupa care a inceput colaborarea cu Forward Agency. Urmeaza giguri in cluburile bucurestene Kado,Nagual,Gossip,Studio Martin, Spider Club si petreceri de afterhours organizate de Nights.Ro si LoveEvents.
Seturile ei sunt dinamice si explozive,piesele sunt foarte atent selectate,stilul predominant fiind minimal-tech si techno.

Sambata, 1 octombrie, Zaze Café Bucuresti.
Ora 23:00, Intrarea 10 lei.
Zaze Cafe se afla in Bd. Dimitrie Cantemir la numarul 22 (zona Bd. Budapesta - Tineretului).

Pentru rezervari : 0767.955.355
Detalii si pe www.zazecafe.ro

0 comentarii: