The MOOoD si Traum in Control Club

Vineri 23 septembrie, ora 21.00 @CONTROL
The MOOoD
TRAUM



Ne-am obișnuit să sărbătorim sfârșitul verii și începutul unui nou sezon de concerte cu The MOOoD. Anul acesta, pe 23 septembrie, ei și-au invitat și trupa prietenă Traum să deschidă seara.

Open doors : 21.00h
Intrare: 15 lei

The MOOoD s-au detașat încă de la început pe scena muzicii alternative românești prin showurile lor pline de energie și printr-un sound rock bine lucrat, catalogat adesea ca brit –indie, datorită timbrului vocal special al solistului.

Așteptați cu nerăbdare în toate cluburile bucureștene și din țară, The MOOoD s-au bucurat dintotdeauna de aprecierea publicului și a presei, dar și a criticilor de specialitate.  
Succesul le-a fost confirmat și de invitațiile de a concerta pe scenele unor mari festivaluri : B'ESTFEST (2008 si 2009),  în deschiderea concertului Lenny Kravitz, (2008- Romania) , Exit Festival (Serbia – 2009), Eurosnic Festival (Olanda – 2009) , cel mai mare show-case festival din Europa.

 De curând, The MOOoD s-au întors energizați de la Tuborg Green Fest Peninsula (Târgu Mureș, 2011) și au intrat în sala de repetiții pentru a pregăti cum se cuvine concertul de la Control. Cu siguranță cunoașteți deja refrenurile celor mai vechi piese marca The MOOoD : Two TimesBack in the Shop, Stay Right, Lies....dar vă promitem că veți avea parte și de momente surprinzătoare : câteva piese care anunță deja un nou sound al viitorului album și ,evident, o evolutie live demențială.

Pe 14 aprilie 2011 , The MOOoD lansau primul lor album, intitulat simplu ”OOo” , înregistrat și mixat de Alexandru Ispas, considerat  și  ”cel mai așteptat album rock românesc” .

Trebuie însă să vă amintim ca în august a apărut și clipul single-ului ”Stay Right” (directed by Hypno), care s-a dovedit un mare succes.

The MOOoD înseamnă acum Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (baterie, backing vocals), Mircea Voloh (chitară, backing vocals) și  Mihai Marin (bas, backing vocals).
Spread the MOOoD!!!

Înființată în 2006, trupa Traum este în prezent alcătuită din Mihai Andrei (voce, bas), Gigi Catrina (chitară, voce) și Bogdan Alexandrescu (tobe, voce).

Traum a fost gândită inițial ca un proiect de studio, dată fiind implicarea membrilor în alte trupe cu activitate intensă, la vremea aceea, respectiv Hotel Fetish și Dekadens.

În toamna lui 2008, Traum semnau cu Roadrunner Music pentru primul EP al formației: The Debut After They Disbanded, care contine sase piese inregistrate la Next Dog Studio.

Anul 2011, a adus pentru Traum , pe lânga decizia de a susține concerte live și un nou EP : I Once Knew A Man Who Ate A Tornado.

Prezentate într-o formă directă, făra a fi excesiv postproduse, piesele Traum tratează, în mod subiectiv teme precum nevoia de a jigni, politețea grețoasă, ura ca sentiment natural de antipatie profundă, urâțenia fizică. Ele nu analizează fenomene complexe de natură socială ori culturală, nu dau verdicte și nu propun soluții.
”Credem că toleranța excesivă, nejustificată și teama de a analiza lucrurile într-o manieră exclusiv personală generează aberații de relaționare și ne vor inhiba moralmente, împiedicându-ne să mai folosim vreodată relaxat expresia: "Bă, ce bulangiu ești!"

Traum nu este un grup artistic, ci un act de divertisment.

0 comentarii: