Curaj Romania

Cu aproape un an inainte de Jocurile Olimpice desfasurate la Londra in 2012, Piraeus Bank Romania a lansat proiectul “Curaj Romania”, o initiativa care are ca scop promovarea sportivilor romani de performanta.
Principalul motor al campaniei “Curaj Romania” este pagina de facebook www.facebook.com/curajromania, spatiul virtual unde iubitorii sportului pot trimite mesaje de incurajare celor care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice din 2012, pot vedea interviuri cu unii dintre cei mai cunoscuti sportivi ai Romaniei - Catalina Ponor, Sandra Izbasa, Ana Porgas si multi alti olimpici – pot afla informatii si vedea in premiera poze de la antrenamentele campionilor nostri.
Pagina de facebook va fi actualizata constant astfel incat, in curand, cei interesati vor avea acces la povestile de sucess ale performerilor nostri si la fotografii rare, de arhiva.

In doar cateva saptamani de la lansare, pagina dedicata sportului romanesc a atras 4253 de suporteri.

“Ne-am dorit sa creem un spatiu unic si interactiv unde romanii sa poata sa-i cunoasca pe sportivii alaturi de care traim emotiile competitiilor internationale, bucuria reusitelor sau amaraciunea infrangerilor.
Este un proiect care ne lasa sa intram in viata sportivilor de performanta, sa le intelegem efortul, sa le cunoastem povestile si, speram noi, sa ii iubim si mai mult.
Credem ca este mare lucru pentru sportivii care urmeaza sa ne reprezinte la Jocurile Olimpice de la Londra sa stie ca romanii sunt alaturi de ei.” a declarat Carmen Oprisescu, Marketing Manager Piraeus Bank Romania.

Spotul de promovare a proiectului Curaj Romania, care il are ca protagonist pe Alexandru Teofilescu, component al lotului national de atletism, a inregistrat deja 11.903 de vizualizari pe youtube.

Proiectul a fost initiat de Piraeus Bank Romania in calitate de sponsor principal al Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si dezvoltat de agentia Frank Communication.

Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar Piraeus Bank Group.
In cei 11 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank a crescut constant de la 2 la 182 de sucursale, de la 25.000 la peste 300.000 de clienti.
Piraeus Bank Group este grupul financiar cu o experienta solida pe segmentele produselor de retail banking si IMM, precum si pe zona pietelor de capital, investitiilor bancare si leasing–ului.
Piraeus Bank Group este o prezenta internationala concentrata pe zona Europei de Sud-Est dar si pe centrele financiare din Londra si New York.
Piraeus Bank Group are in acest moment 866 sucursale în Grecia, Albania, Bulgaria, Romania, Serbia, Ucraina, Egipt, Cipru, New York si Londra.

0 comentarii: