Cesaria Evora concerteaza la Bucuresti in decembrie

Dupa cateva zile de tensiune pentru Cesaria Evora si apropiatii ei, iata ca apar in sfarsit si vesti bune referitoare la sanatatea indragitei artiste. In baza ultimelor analize, medicii francezi au decis: Cesaria se simte mult mai bine, iar dupa cateva saptamani de odihna isi va putea relua seria de concerte!


Motiv de bucurie pentru fanii din toata lumea, dar in special pentru fanii din Romania. Dupa cum promitea in urma cu doar cateva zile din clinica pariziana, Cesaria va reveni pe scena Salii Palatului, cel mai probabil pe data de 7 decembrie 2011. Aceasta data va fi insa confirmata de managementul artistei in maxim o saptamana!

„In numele managementului Cesariei Evora cat si al artistei, ne cerem scuze tuturor fanilor romani care au achizitionat sau urmeaza sa achizitioneze bilete, pentru toate inconvenientele aparute in urma acestor modificari de program si va promitem un spectacol unic in luna decembrie” afirma organizatorii.

In pofida sfaturilor medicilor, Cesaria Evora isi va fuma pe scena Salii Palatului legendara sa tigara ce ii inlesneste trecerea granitei normalitatii catre nonconformism! Cesaria va reusi, ca intotdeauna, sa transmita publicului emotie, nostalgie, eleganta, precum si un puternic sentiment de relaxare.

Reprogramarea concertului nu aduce modificari in preturile biletelor, acestea fiind urmatoarele:
- 300 lei (categoria VIP)
- 250 lei (categoria 1)
- 200 lei (categoria 2)
- 150 lei (categoria 3)
- 100 lei (categoria 4)
- 50 lei (categoria 5)  nu se mai gasesc bilete la aceasta categorie

Pentru cei ce isi doresc sa o asculte live pe Cesaria Evora, biletele vor fi repuse in vanzare imediat ce se confirma noua data a concertului si vor putea fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o vor putea face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, myticket.ro, bilete.ro sau ticketpoint.ro.

Persoanele care din diverse motive nu vor mai putea participa la concertul din noua data si doresc sa-si recupereze banii, o pot face incepand de miercuri 28 septembrie 2011 de la punctele de unde au fost achizitionate biletele.

~~Concertul ”Cesaria Evora LIVE la Bucuresti” este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.~~

0 comentarii: